Şeful SRI Hunedoara audiat în dosarul Berbeceanu

03comisarul-sef-berbeceanu1Natalia Bumbac

Astăzi, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) se va desfăşura un nou termen în dosarul în care comisarul şef Traian Berbeceanu (foto) este judecat alături de anchetatoriii săi. Potrivit datelor de pe portalul instanţei, magistraţii vor continua audierea lui Berbeceanu, în calitate de parte civilă, dar şi a unor martori. Printre martorii care vor da astăzi declaraţii în faţa instanţei se numără colonelul Daniel Borhină, şeful SRI Hunedoara şi Cătălin Nicolescu, ofiţer în cadrul Serviciului de Combatere a Crimei Organizate Sibiu.

Tot astăzi magistraţii ÎCCJ vor trebui să se pronunţe faţă de cererea de audiere a martorilor propuşi de Traian Berbeceanu, parte civilă. Acesta a cerut audierea Alinei Bica, fostă şefă DIICOT, aflată în arest preventiv, a procurorului şef adjunct al DIICOT, Elena Hosu, cea care conduce în prezent instituţia şi a şefului Poliţiei Române. La termenele anterioare, înainte de conexarea dosarelor, magistraţii ÎCCJ au admis audierea a peste 120 de martori propuşi de procurori şi de inculpaţii Ioan Mureşan, Alin Muntean şi Nicolae Cean. Printre martorii admişi de ÎCCJ pentru a fi audiaţi, se numără angajaţi ai BCCO Alba Iulia, procurori DIICOT din Alba şi Hunedoara, procurorul şef al DNA Alba Iulia, angajaţi SRI, oameni de afaceri, dar şi interlopi. Din datele de pe portalul instanţei, magistraţii vor audia martorii pe parcursul întregului an, fiind fixate termene în acest scop până în luna noiembrie.

5 comentarii la „Şeful SRI Hunedoara audiat în dosarul Berbeceanu

 • 28 ianuarie 2015 la 11:42
  Permalink

  Bine ca n-a chemat berbecu asta toata romania in calitate de martor. Trage de timp. L-a invatat sifoana de avocata loredana tirnovan. Aia care e experta in pozitia 69. O cocosata si o hoasca.

 • 28 ianuarie 2015 la 11:46
  Permalink

  Berbecule, ce dracu mai vrei? Esti vinovat. La puscarie cu tine. Nu te plinge nimeni, dimpotriva.

 • 28 ianuarie 2015 la 18:28
  Permalink

  Da bocule, da. Asa e . Mare dreptate ai. Zile ca zici bine. Bravo.

 • 28 ianuarie 2015 la 18:31
  Permalink

  Berbecu o sa-si ia puscarie. Mai ales ca-l apara sifoana lui. Aia pierde procese pe banda rulanta. Daca nu stie. Ce sa-i faci.

 • 28 ianuarie 2015 la 18:39
  Permalink

  Ba lasatil dracu pe berbecranu. E de domeniul trecutului. Epoca lui a apus. Nu-l mai baga-ti in seama. Acum e un nimeni.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Sentinţa în procesul Simota, amânată din nou

O nouă amânare a magistraţilor Judecătoriei Petroşani în dosarul de evaziune fiscală al controversatului afacerist, Alin Simota (foto).

S-a profilat pe spart magazine

Un minor din Vulcan s-a ales cu un dosar penal, după ce a fost prins de poliţişti cu „mâţa în...

Proxeneţii din Valea Jiului rămân în arest la domiciliu

Ovidiu Pleşcan, Mihaela Ciociu şi Silviu Mihăiţă Praţa, cei trei tineri din Valea Jiului, acuzaţi de proxenetism, ar putea petrece...

Închide