Şeful Gãrzii de Mediu, acuzat de abuz de primarul din Haţeg

Carmen Cosman

Din cauză că se simt hărţuiţi de-a dreptul, edilii din Haţeg sunt decişi să depună plângere penală împotriva comisarului şef al Gărzii de Mediu Hunedoara, Cristian Moldovan.

Dă amenzi de capul lui
Primarul Haţegului, Nicolae Timiş (foto), spune că mai are un proces pe rol, după care va acţiona în consecinţă. Asta, după ce Garda de Mediu a aplicat o sancţiune administraţiei publice locale pentru deşeuri depozitate pe o parcelă de teren care aparţinea unei persoane private. „Avem pe rol o acţiune, prin care am cerut să se revoce amenda dată. Nu este posibil să dai o amendă unei instituţii, fără să te documentezi. I-am explicat că nu este terenul nostru şi am înaintat şi o adresă în acest sens, dar nu s-a rezolvat nimic. Totul este un abuz”, a declarat primarul Nicolae Timiş.
Acesta a declarat că Cristian Moldovan confundă Garda de Mediu cu propria lui moşie, iar plângerea va avea ca obiect abuzul în serviciu. Edilul Haţegului a mai precizat că până acum, Garda de Mediu a dat primăriei şapte amenzi, însă toate au fost atacate şi câştigate în instanţă.
Mai precizăm că şi deputatul hunedorean Bogdan Ţîmpău a ridicat, cu ceva timp în urmă, problema posibilelor abuzuri comise de Moldovan. Ţîmpău a declarat că Garda de Mediu sau Curtea de Conturi, instituţii care ar trebui să efectueze activităţi de control şi nu să se ocupe de politică, au ajuns să fie instrumente de presiune asupra primarilor care nu fac parte din arcul guvernamental. „Am reclamaţii că se comit abuzuri atât din partea Gărzii de Mediu, cât şi din partea Curţii de Conturi. Reprezentanţii acestor instituţii nu îşi fac treaba, de control, ci vin să exercite o presiune politică”, a spus deputatul.

4 comentarii la „Şeful Gãrzii de Mediu, acuzat de abuz de primarul din Haţeg

 • 2 noiembrie 2011 la 10:44
  Legătură permanentă

  Primarul din Hateg este un nesimtit iar aceasta gazeta Mesagerul manifesta o servitute fara precedent fata de acest om tiran fara scrupule !Un pungas fara precedent in aceasta institutie,ce face marsavii iar Mesagerul ii canta in coarne !Toata lumea stie de ce.
  Banii !Curtea de conturi verifica acte mai Tampau nu situatii de pe teren.Dar latul se strange tot mai mult si in curand acest Timis va atarna si normal ar trebui sa atarne si aceasta Gazeta!

 • 2 noiembrie 2011 la 19:34
  Legătură permanentă

  abia astept sa se intoarca timis zamistul la prima dragoste: culesul macrisului

 • 2 noiembrie 2011 la 20:54
  Legătură permanentă

  Cele mai mari abuzuri din tara asta le face Nae Macris din Hateg care confunda orasul cu gradina lui muma-sa din Reaa , sa nu se mai laude atata ca doar cu laudele lui personale la adresa sa o sa mai ramana , consilierii deja il reguleaza cum vrerau ei , nu-i mai are la degetul mic , procesele lui cu altii le pierde pe banda rulanta si incet incet i se strange funia de gat , el este foarte destept dar nici nu-l duce mintea ce vremuri grele il asteapta . Crede ca toti se caca pe ei de frica lui si a arnautilor care il inconjoara si tot orasul danseaza cum canta el. O gramada il ling in fata si-l scuipa pe la spate .Cat despre gazeta asta ce sa vorbim se stie ca este platita de el.PDL -ul este plin de hoti si oameni rai care fac abuzuri si Nae Timis zis Macris este om cinstit , a trecut la comunistii din psd si o sa fie in curand Rabin sef la sinagoga din Hateg . Aferim conae Nae.Sau o sa ajungi presedintele PNL pe judet ?
  Zaaaaat drace.Ptiuuu.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.