Şefii de la Consiliul Judeţean, audiaţi la DNA, în dosarul lui Moloţ & compania

03 sediul DNA Aba Iulia 3Astăzi şi mâine, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Adrian David, vicepreşedintele Vetuţa Stănescu şi opt consilieri judeţeni vor ajunge în faţa procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie Alba Iulia.
Aceştia vor fi audiaţi în calitate de martori în dosarul de corupţie al fostului preşedinte al CJ Hunedoara, Mircea Moloţ. În acelaşi dosar mai sunt urmăriţi penal fostul vicepreşedinte al CJ, Tiberiu Balint, ginerele lui Moloţ, Robertto Patrick Venter, administratorul firmei Transconstruct SRL, Emanoil Milică Pup şi Vasile Axinte, administratorul firmei Viva Construct SRL. (O.Mihnea)  

4 comentarii la „Şefii de la Consiliul Judeţean, audiaţi la DNA, în dosarul lui Moloţ & compania

 • 28 octombrie 2015 la 8:28
  Permalink

  Ei, Purcele, acum va fi momentul adevărului. Îţi vei aduce aminte şi de laptele supt la sânul mămicii tale. Toate nemerniciile tale ies la suprafaţă. Toate mizeriile făcute, cu rost şi mai ales fără rost,multora. Ai fost nemernic cu oameni care nu ţi-au făcut nici un rău dar şi cu oameni care te-au ajutat. Cel mai josnic ai fost cu proprii tăi copii, băiatul şi fata cea mare (nu soţia lui Venter). Cu toate acestea îţi doresc să fii sănătos dar să se facă dreptate, justiţia să-şi spună cuvântul.

 • 28 octombrie 2015 la 12:23
  Permalink

  Stanescu Vetuta in calitate de martor? Nu, trebuie cercetata penal pt toate neregulile facute la Spitalul jud Deva impreuna cu marele si favoritul lui Molot.Silviu Didilescu si actualul manager Calin Lazea.Presa a relatat in detaliu aspectele penale.ale acesteia dar nimic nu se intampla.Speram ca dreptate se va face pt toate aceste personaje UNSE de marele Molot,ca prin ei sa si intinda tentacolele prin firme si oameni de casa.Didilescu de ce s a ascuns intr un subsol al unui bloc din Bucuresti unde din marele manager ce sfida si injura pe toti angajatii spitalului acum a ajuns sa practice ce stia el cel mai bine,sa maseze trupuri,un lucru care il onoreaza in timp ce colaboratoarea sa de nereguli Vetuta Stanesesu ajunge mare vicepresedinte la consiliul judetean.

 • 28 octombrie 2015 la 13:46
  Permalink

  Bravo Moise Nicoara si Ion. Spunwti-o si la TV sau la DNA. Acesti hoti ordinari trebuie sa mearga la puscarie si sa le confiste averile. Joa cu Molot, Didilescu, Calin Laza si Vetuta Stanescu.. huoooo

 • 29 octombrie 2015 la 9:35
  Permalink

  Acest Molot este diavol, Doamne iarta-ma. De aceea rezista atat cu toate ca nu mai are nici o sansa de scapare. Dar, mizerabil fiind, recurge la tot felul de nemernicii. Obiectele acelea dacice gasite de jandarmi au fost „plantate” acolo de oamenii lui, care le-au luat de la interlopi. Purcel se amesteca in lupta pentru Consiliul Judetean vrand sa se razbune pe cei care, considera el, l-au tradat. Vrea ca liberalii sa piarda presedentia acestei institutii. Daca nu mai este el din partea lor sa nu fie nici altcineva.
  Atentie procurori ! Ar trebui mai bine cercetate coordonatele acelui eveniment din Muntii Orastiei.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.