Şef pretenţios, înjunghiat de o subalternă la SEWS Orăştie

12 iulie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

Natalia Bumbac

Un bărbat de 38 de ani, şef de secţie la fabrica SEWS din Orăştie, a fost înjunghiat cu cuţitul de către o subalternă în vârstă de 49 de ani.

Incidentul s-a produs ieri, 12 iulie, în jurul orei 15.30 şi a plecat de la o discuţie mai aprinsă dintre cei doi. Femeia i-a băgat un cuţit în abdomen şefului de secţie, provocându-i o rană adâncă de circa patru centimetri. La faţa locului a fost chemată o ambulanţă, care l-a dus pe bărbatul de 38 de ani la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Deva. ”Pe perioada transportului de la Orăştie la UPU Deva, pacientul înjunghiat a fost stabil hemodinamic şi respirator, era conştient şi cooperant. Prezenta o plagă înjunghiată pe abdomen care nu sângera”, a declarat medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Hunedoara. Directorul medical al SJU Deva, medicul Ioan Demeter, a declarat că pacientul a fost supus unei intervenţii chirurgicale în cursul zilei de ieri.
Cazul a ajuns în atenţia poliţiştilor care fac cercetări pentru a stabili condiţiile în care s-a produs agresiunea. Din primele informaţii, cearta ar fi plecat de la reproşurile pe care i le-a făcut angajatei, pentru că aceasta nu şi-a îndeplinit sarcinile de serviciu. Totul s-a petrecut în timp ce femeia îşi desfăşura activitatea la locul de muncă, susţin poliţiştii. Scoasă din fire, femeia i-a băgat cuţitul în abdomen şefului de secţie. Conform reprezentantului IPJ Hunedoara, femeia a fost dusă la audieri la Poliţie, fiind deschis dosar penal pentru tentativă de omor.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră, 13.07.2018

Robert Dan, fost viceprimar al municipiului Hunedoara Pentru că a fost condamnat la cinci ani şi şase luni de închisoare,...

Bulina albă, 13.07.2018

Costel Avram,  directorul Apa Serv Valea Jiului Pentru că se ţine de cuvânt şi continuă construirea cu forţe proprii a...

Apa Serv Valea Jiului îşi reduce costurile prin automatizarea unor obiective

Mai multe bazine de apă deţinute de operatorul de apă şi canal din Valea Jiului vor fi automatizate în urma...

Închide