La Toteşti a fost inaugurată o nouă subunitate ISU

12 iulie 2018 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

Natalia Bumbac

Ieri, 12 iulie, a fost inaugurată cea mai nouă subunitate de pompieri înfiinţată la noi în judeţ, în comuna Toteşti. Ceremonia s-a desfăşurat în prezenţa consilierului de stat din aparatul propriu de lucru al primului ministru, colonelul Radu Ţipişcă. De asemenea, la eveniment au participat parlamentari hunedoreni, reprezentanţi ai conducerii executive a Consiliului Judeţean Hunedoara, şefi de instituţii, precum şi primarul comunei Toteşti.

”Punctul de lucru de la Toteşti va deservi un oraş şi şapte comune cu un număr de 51 de localităţi şi peste 22.000 de locuitori, precum şi importante obiective economice şi sociale. Dacă în urma analizelor efectuate de ISU Hunedoara a reieşit importanţa deschiderii acestui punct de lucru, la fel de importantă a fost deschiderea administraţiei publice locale, care a pus la dispoziţia pompierilor un spaţiu corespunzător pentru desfăşurarea activităţilor”, a transmis maiorul Bogdan Dănăiaţă, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara.
Subunitatea are în componenţă şi un modul SMURD, în contextul în care zona este traversată de Drumul Naţional 68 care face legătura cu judeţele Caraş-Severin şi Timiş, iar numărul accidentelor rutiere pe acest tronson este unul ridicat. Cu ocazia ceremoniei de inaugurare, primarul comunei Toteşti, Tiberiu Pasconi, şi prefectul judeţului Hunedoara, Fabius Kiszely, au primit plachete de onoare pentru sprijinul şi susţinerea acordate pompierilor în deschiderea noii subunităţi. În total, în judeţul Hunedoara sunt 14 subunităţi operaţionale de pompieri militari. (N. Bumbac)

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. florin spune:

    se umple tara de pompieri

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Şef pretenţios, înjunghiat de o subalternă la SEWS Orăştie

Un bărbat de 38 de ani, şef de secţie la fabrica SEWS din Orăştie, a fost înjunghiat cu cuţitul de...

Bulina neagră, 13.07.2018

Robert Dan, fost viceprimar al municipiului Hunedoara Pentru că a fost condamnat la cinci ani şi şase luni de închisoare,...

Bulina albă, 13.07.2018

Costel Avram,  directorul Apa Serv Valea Jiului Pentru că se ţine de cuvânt şi continuă construirea cu forţe proprii a...

Închide