Apa Prod are de recuperat datorii de şase milioane de lei de la consumatori

12 iulie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Apa Prod SA Deva, societatea care asigură serviciile de apă potabilă şi canalizare cetăţenilor din jumătatea de nord a judeţului, a acumulat datorii de la consumatori de aproape şase milioane de lei. Datoriile provin din facturi neachitate de persoane fizice, juridice sau asociaţii de proprietari.

Valoarea debitelor este aproape egală la cele două centre operaţionale, grupate în zona municipiilor Deva şi Hunedoara. La cel din Deva, cele mai mari datorii, de circa 2,2 milioane de lei, provin de la firme, restul de aproape 800.000 de lei de la persoane fizice şi asociaţii de proprietari.
La Centrul operaţional Hunedoara, situaţia este exact invers. Cele mai mari datorii, de 2,4 milioane de lei, provin de la persoane fizice, restul de 500.000 de lei sunt de la firme şi asociaţii de proprietari.
Centrul operaţional Deva cuprinde localităţile Deva, Sântuhalm, Mintia, Veţel, Herepeia, Certeju de Sus, Bocşa Mică, Hondol, Archia, Dobra, Lăpuşnic, Mihăieşti, Roşcani, Stretea, Brâznic, Ilia, Săcămaş, Gothatea, Gurasada, Câmpuri Surduc, Ulieş, Ilia, Leşnic, Mintia, Veţel, Şoimuş, Bălata, Boholt, Chişcădaga, Păuliş, Bejan. Centrul operaţional Hunedoara cuprinde localităţile Hunedoara, Hăşdat, Cinciş, Cinciş-Cerna, Teliucu Inferior, Teliucu Superior, Cristur, Bârcea Mică, Topliţa, Peştişu Mare, Zlaşti. (N. Bumbac)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
La Toteşti a fost inaugurată o nouă subunitate ISU

Natalia Bumbac Ieri, 12 iulie, a fost inaugurată cea mai nouă subunitate de pompieri înfiinţată la noi în judeţ, în...

Şef pretenţios, înjunghiat de o subalternă la SEWS Orăştie

Un bărbat de 38 de ani, şef de secţie la fabrica SEWS din Orăştie, a fost înjunghiat cu cuţitul de...

Bulina neagră, 13.07.2018

Robert Dan, fost viceprimar al municipiului Hunedoara Pentru că a fost condamnat la cinci ani şi şase luni de închisoare,...

Închide