Şef nou la Casa de Sãnãtate

31 august 2009 | 1 Comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

01 Silvia Aneta Ghenea  PDL2827

Nicolle Ebner

Încet, încet, numirea şi instalarea, de către actuala putere, a tuturor directorilor de instituţii judeţene, pare să se apropie de sfârşit. De câteva zile, Silvia Aneta Ghinea (foto) (PDL) este noul director general al Casei Judeţene de Sănătate (CJAS) Hunedoara, aşa că, în alianţa locală PSD-PDL, a mai rămas de depăşit un singur hop. Numirea reprezentantului PSD la conducerea Gărzii de Mediu Hunedoara.

Silvia Aneta Ghinea, noul director general
De la sfârşitul săptămânii trecute, Silvia Aneta Ghinea, consilier judeţean PDL, nominalizat pentru funcţia de director general al CJAS Hunedoara cu mult înainte ca funcţia să fie ocupată, prin concurs, de social-democrata Liliana Ţolaş, este noul şef al instituţiei judeţene. Postul a devenit vacant din data de 2 august, când Liliana Ţolaş a renunţat la funcţia de director general al CJAS Hunedoara, pentru un post de expert pe strategii, metodologii şi norme, în cadrul Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS). La concursul organizat de CNAS pentru ocuparea postului vacantat, Silvia Aneta Ghinea a obţinut punctaj maxim (cinci puncte), fiind evaluată atât la proba scrisă, cât şi la cea de interviu cu nota 9.00. Pentru a fi declarată admisă, Ghinea trebuia să obţină nota şapte, la fiecare din cele două probe, adică trei puncte.

PSD aşteaptă reciproca de la PDL
Plecarea Lilianei Ţolaş în structurile centrale a rezolvat diferendul dintre PDL şi PSD, într-o manieră elegantă, liderii PSD Hunedoara aşteptând, în contrapartidă, ca Silvian Ionescu (PDL), şeful Gărzii Naţionale de Mediu, să scoată, pentru a doua oară, la concurs, postul de comisar şef al Gărzii de Mediu din judeţul Hunedoara. În timpul negocierilor pentru împărţirea puterii în judeţ, instituţia a revenit PSD, însă, în prezent, aceasta este condusă tot de Cristian Moldovan, membru PDL.

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. BUDAU P.GHEORGHE spune:

    Dorim DOMNEI PRESEDINTE /DIRECTOR GENERAL EXECUTIV multa putere de munca competenta,trasparenta, o prezenta publca cat mai evidenta, sa apere interesele furnizorilor si populatiei beneficiare .SA MILITEZE PENTRU ASIGURAREA AISTENTEI MEDICALE SI IN ZONELE RURALE.
    Sa sprijine initiotorii ,care acceseaza fonduri europene in zana asistentei medico sociale pentu proicte.PRIMUM NON NOCERE.

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
A fost doar un test

Nu aveam de gând să scriem aceste rânduri, deoarece considerăm că nu este  cazul să justificăm în faţa cititorilor demersurile...

Bulina alba

Vasile Rahoveanu, portar Mureşul Deva Pentru că a riscat mult pentru echipa sa, accidentându-se destul de grav la cap, în...

Bulina neagra

Petre Gigiu, antrenor Minerul Lupeni Pentru că echipa sa a pierdut primele puncte pe teren propriu în acest campionat, în...

Închide