; charset=UTF-8" /> Stiri si informatii de ultima ora din judetul Hunedoara - Mesagerul Hunedorean

Sediul Primăriei Băcia a intrat în reparaţii capitale

25 septembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Adriana Năstase

Sediul Primăriei comunei Băcia a intrat într-o binemeritată reabilitare. De ce binemeritată? Pentru că imobilul a fost construit înainte de 1900 şi de atunci a fost doar zugrăvit, nu a mai fost reabilitat complet niciodată.
Până în urmă cu cinci ani, toaleta era în curtea instituţiei, aşa că vă daţi seama cât de importantă este modernizarea clădirii respective.
Primarul comunei Băcia, Florin Alba, a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN că proiectul prevede extinderea şi reabilitarea extinderii sediului instituţiei. ”Suma destinată acestor lucrări se ridică la aproape 900.000 de lei. O parte din sumă vine din fonduri europene, iar cealaltă din bugetul local. Era necesară investiţia respectivă. Clădirea e veche, de dinainte de 1900. Până acum s-a mai zugrăvit, dar doar atât”, a declarat primarul Florin Alba. Proiectul va fi finalizat în primăvara anului viitor. Primăria comunei Băcia are 18 salariaţi.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Cea mai mare pensie specială din judeţ este de 24.000 de lei

Senatul a adoptat legea care prevede impozitarea pensiilor speciale de peste 7.000 de lei. Proiectul a fost iniţiat de ministrul...

În loc de o partidă de sex, a luat bătaie şi a fost tâlhărit

Cinci hunedoreni, trei bărbaţi şi două femei, au fost arestaţi preventiv pentru tâlhărie calificată. Trei oraşe au fost scotocite pentru...

A intrat cu maşina în parapet

O femeie de 61 de ani, din Hunedoara, a fost rănită în urma unui accident rutier şi a ajuns la...

Închide