Secţia de la Baia Sărată, mobilată în timp record!

2 aprilie 2020 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

Adriana Năstase

După ce a fost făcută recepţia lucrărilor de reabilitare a Secţiei de Recuperare Medicală de la Baia Sărată, ieri au fost aduse cele 80 de paturi care vor mobila secţia. Aleşii judeţeni au aprobat recent achiziţia respectivă, iar acum paturile au ajuns la Secţia spitalului devean de la Baia Sărată.

Costel Avram, administratorul public al judeţului, a declarat că după ce totul este aranjat, conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva va decide dacă aici va fi un nou centru de carantină pentru COVID-19.
„Mobilierul a cărui achiziţie a început luni dimineaţă a fost deja livrat la Deva, în prezent lucrându-se intens la montajul paturilor şi amenajarea saloanelor. Este o promisiune onorată a administraţiei judeţene în timp record şi este garanţia că întreaga atenţie a conducerii Consiliului Judeţean Hunedoara se concentrează pentru asigurarea tuturor condiţiilor pentru a depăşi neajunsurile generate de apariţia şi răspândirea virusului SARS-CoV-2”, se arată într-un comunicat al Consiliului Judeţean.
Ieri, preşedintele CJ Hunedoara, Mircea Bobora, şi administratorul public al judeţului Hunedoara, Costel Avram, au verificat personal modul în care se desfăşoară activitatea de pregătire a secţiei pentru perioada următoare. Saloanele sunt prevăzute cu grupuri sanitare moderne, instalaţii electrice noi şi dispun de toate condiţiile de cazare. CJ Hunedoara va lua, în continuare, toate măsurile legale pentru a susţine lupta împotriva răspândirii virusului SARS-CoV-2 pe teritoriul judeţului Hunedoara.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Laura Cotis spune:

    Campanie electorala.Care masuri ?Medici autoizolati.Toata catastrofa pe capul medicilor din Hunedoara.Cand se va termina totul se va termina si cariera politica a acestor profitori si incompetenti.
    Hai sictir! Faceti gargara in alta parte

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Cine se joacă cu carantina?

Un adevărat scandal s-a iscat, după ce medicul Marius Blendea (foto dreapta), şeful Secţiei de Chirurgie de la Spitalul Judeţean...

Muzeele din judeţ rămân închise pentru public

Muzeul Civilizaţiei Dacice şi Romane Deva anunţă că, ţinând cont de situaţia la nivel global şi naţional cu privire la...

Mărtineşti: pentru binele comunităţii

După cum au anunţat cu ceva timp în urmă, autorităţile locale din Mărtineşti au efectuat acţiuni de dezinfecţie pe raza...

Închide