Politica si administratie

Secretarul general al județului i-a învins pe cei de la Integritate

Secretarul general al județului, Daniel Dan (foto) a avut, din nou, câștig de cauză, după ce s-a judecat cu cei de la Agenţia Naţională de Integritate (ANI). Motivul dosarului l-a constituit acuzația că Daniel Dan ar fi fost în conflict de interese, după ce a făcut parte din comisia de evaluare a managerului de la Teatrul Dramatic I.D. Sîrbu din Petroșani.
Astfel, judecătorii de la Curtea de Apel Alba Iulia a anulat raportul de evaluare nr.34182/G/II/23.07.2021, emis de ANI. “Respinge în fond cererea de intervenţie accesorie în interesul pârâtei formulată de intervenientul accesoriu Rădescu Cosmin. Cu drept de recurs în 15 zile de la comu­nicare. Recursul se depune la Curtea de Apel Alba Iulia, sub sancţiunea nulităţii. Pro­nunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, as­tăzi, 2.03.2022”, se arată în minuta sentinței magistraților.
Mai pe înțelesul tuturor, secretarul general al județului este acuzat că și-a făcut datoria, adică a semnat documente de legalitate și că a fost membru într-o comisie de evaluare a activității fostului manager al teatrului din Petroșani, Cosmin Rădescu. Daniel Dan a acționat în instanță ANI. Curtea de Apel Alba Iulia a dat verdictul, desființând pur și simplu raportul celor de la ANI, ca atare cauza nu mai are sens. Încă o dată, Daniel Dan a reușit o premieră juridică, după ce el a câștigat lupta în instanță cu Direcția Națională Anti­co­rupție, obținând anularea condamnării pentru abuz în serviciu. Acum, secretarul județului a obținut o victorie împotriva ANI, judecătorii anulând raportul de evaluare.
Nu este pentru prima oară când ANI are concluzii aberante în ceea ce privește funcționarii publici.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura