Sport

Se teme de arbitraj

Ciprian Marinuţ

Mirel Biriş, antrenorul echipei CFR Simeria, spune că meciul cu ACU Arad va fi complicat, pentru că adversarii vor încerca să joace şi în culise, prin presiuni asupra arbitrilor.

Derby pentru podium

Situate în imediata vecinătate a podiumului, CFR Simeria (locul 4) şi ACU Arad (locul 5) ţintesc victoria în meciul de mâine, ora 15.00, de pe Stadionul CFR, pentru a urca pe primele locuri. Arădenii au avut până ieri, când patroana Geta Onu s-a sucit aşa diplomatic, obiectiv declarat promovarea, în vreme ce feroviarii nu se bat cu pumnul în piept în acest sens, însă n-ar spune nu, dacă ar prinde o conjunctură favorabilă. „Noi vom juca numai pe teren, cu gândul la victorie, ca de obicei. Dacă jucătorii îşi vor respecta sarcinile tactice din teren, putem câştiga, pentru că avem echipă mai bună decât ei”, a spus Mirel Biriş. În aceeaşi etapă, Retezatul Haţeg va întâlni, azi, de la ora 15.00, pe teren propriu pe FC Şcolar Reşiţa. „Zimbrii” au doar varianta victoriei, atât pentru a mai putea spera în salvarea de la retrogradare, cât şi pentru a avea linişte la echipă.

Adversari incomozi

În runda de mâine din eşalonul secund, Minerul Lupeni şi Mureşul Deva au misiuni dificile în faţa celor de la FCM Tg. Mureş (locul 3) şi Gaz Metan Craiova (locul 7). Minerii îşi permit orice rezultat în deplasare cu FCM-ul, pentru că au deja două victorii în retur şi au cam scăpat din zona periculoasă. În schimb, devenii sunt obligaţi să învingă, acasă, în meciul cu găzarii, întrucât alt rezultat le complică lupta pentru supravieţuire, mai ales acum, că FC Baia Mare a fost reprimită în campionat.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura