Câştigă sau spun adio Europei

Ciprian Marinuţ

Pentru a rămâne în cărţi în lupta pentru un loc în cupele europene, handbalistele de la Cetate sunt obligate să câştige partida cu U. Jolidon Cluj, programată mâine, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor din Deva.

Matematic, şanse mai sunt

Speranţa moare ultima, iar handbalistele de la Cetate Deva sunt decise să lupte până la capăt, în ciuda pasului greşit făcut etapa trecută la Galaţi, când au pierdut 23-24, după ce au condus cu trei goluri diferenţă. „Matematic, şanse mai sunt şi vom lupta până în ultima etapă. Dacă am fi câştigat cu Oţelul, ar fi fost mai simplu, pentru că depindeam numai de rezultatele noastre. Aşa însă, contează şi ce fac celelalte contracandidate, dar foarte important va fi să ne îndeplinim noi misiunea şi să strângem cât mai multe puncte. Putem învinge Clujul şi avem nevoie de o victorie, pentru că numai câştigarea celor două puncte puse în joc ne menţine în cursa pentru cupele europene”, a spus Marian Muntean, finanţatorul echipei devene.

Test pentru noul antrenor

Partida cu ocupanta locului doi din clasament, care a câştigat 14 dintre cele 19 partide disputate până acum, are şi rol de test pentru tehnicianul Liviu Andrieş (42 de ani), care e în probe la Cetate şi a avut mână liberă pentru a pregăti acest joc. „Sper ca Liviu să pună echipa pe drumul bun, din mers şi în scurtul timp pe care-l are la dispoziţie, şi să învingem. Dacă demonstrează că ştie handbal şi are putere să dirijeze echipa spre performanţă, putem ajunge la un acord de colaborare”, a spus oficialul echipei devene.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Prinsă când îşi vindea trupul

O tânără de 20 de ani, din Teiuş, judeţul Alba, a fost prinsă în flagrant de poliţişti, azi-noapte, în timp

Libertate vs. Egalitate

M-am întrebat ce-i poate determina pe oameni să accepte iniţiative de un populism devastator, în pofida tuturor semnalelor serioase, care

Peste 400 de locuri la şcolile de jandarmi

Pentru sesiunea de admitere din 2010, în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Administraţiei şi Internelor, cei interesaţi de jandarmerie au

Închide