Se strânge laţul cheltuielilor

9 iulie 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

11 x 2 jucatorii Jiului vor pregati noul sezon pe teren propriu

Ciprian Marinuţ

Echipele Jiul Petroşani şi Minerul Lupeni vor efectua stagiile de pregătire din această vară pe plan local, pentru a economisi bani.

Criză domne, criză
Criza financiară a scos de pe lista cheltuielilor cluburilor din Valea Jiului cantonamentele din locaţiile de fiţe din străinătate cu care au fost obişnuiţi jucătorii în anii trecuţi. Astfel, mai mult ca sigur, atât Jiul, cât şi Minerul Lupeni îşi vor desfăşura stagiile de pregătire pe plan local. „Încă nu am stabilit unde vom face cantonamentul pentru că depindem mult de discuţia pe care Alin Simota o va avea cu reprezentanţii Primăriei. Fără sprijin nu cred că ne permitem să mergem undeva”, au spus oficialii Jiului. Şi la Lupeni conducerea clubului susţine că este mai bine ca echipa să stea în cantonament pe plan local. „Jucătorii au avut vacanţă, au fost liberi să umble peste tot. Aşa că perioada de cantonament o vom face acasă ca să economisim nişte bani”, a spus preşedintele Cornel Resmeriţă.

Fotbalul învinge politica
Contracandidaţi în campania electorală din primăvară, primarul Petroşaniului, Tiberiu Iacob Ridzi, şi finanţatorul Jiului, Alin Simota, au trecut peste orgolii şi au căzut la pace de dragul fotbalului. Astfel, după ce Simota a  făcut numeroase apeluri la sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Petroşani, primarul Tiberiu Iacob Ridzi s-a dat pe brazdă. “Azi, la ora 11, are loc o întâlnire la care am invitat toţi primarii din Valea Jiului şi vom discuta cum putea susţine financiar clubul Jiul“, a declarat primarul municipiului Petroşani. „Dacă nu ne sprijină Primăria nu se ştie ce se va întâmpla cu echipa pentru că sunt probleme mari de ordin financiar”, au spus oficialii Jiului.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Minerii se duc cu buzunarele pline în vacanţã

Aproximativ 11.000 de mineri din cadrul Companiei Naţionale a Huilei din Petroşani vor primi şi în acest an prima de...

Siderurgiştii picheteazã Preşedinţia

O delegaţie a Sindicatului Siderurgistul de la combinatul ArcelorMittal Hunedoara va picheta, astăzi, sediul Preşedinţiei României, între orele 12.00 şi 14.00,...

Tribunalul a plãtit expertiza lui Gorbunov

Tribunalul Hunedoara a plătit Institutului Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici”, din Bucureşti, costul expertizei bio-criminalistice solicitată în dosarul tâlhăriei...

Închide