Se strâng bani pentru achiziţionarea mărcii „FC Corvinul 1921”

Primăria municipiului Hunedoara, prin in­ter­me­diul Clubului Sportiv Hunedoara (entitate subordonată Consiliului Local), a demarat o campanie de strângere de fonduri pentru achiziţionarea mărcii „FC Corvinul Hunedoara 1921”.

Ca proprietate a municipiului
„Primăria a încercat să achiziţioneze brand-ul Corvinul doar din fonduri de la bugetul local, însă prevederile legale în vigoare fac acest lucru im­posibil. Deţinătorul actual al mărcii „FC Corvinul Hunedoara 1921” percepe suma de 47.000 de euro. În aceste condiţii, singura posibilitate rămasă pentru a recupera brand-ul Corvinul şi a-l readuce acasă, la Hunedoara, de data aceasta ca proprietate a municipiului, este achiziţionarea cu fonduri private, special donate în acest scop”, a declarat Dan Bobouțanu, primarul municipiului Hunedoara.
Persoanele fizice şi juridice care doresc să contribuie la recuperarea unuia dintre cele mai importante simboluri ale Hunedoarei pot face donaţii în lei în contul special deschis în acest scop de către CS Hunedoara la Trezorerie: titular cont – CLUBUL SPORTIV HUNEDOARA, nr. cont – RO47TREZ36721G370100XXXX, CUI bene­fi­ciar (CS Hunedoara) – 36495075.Se pot face donaţii şi în euro, în contul special deschis la BRD:
titular cont – CLUBUL SPORTIV HUNEDOARA, nr. cont: RO45BRDE220SV03927922200, CUI beneficiar (CS Hunedoara) – 36495075.
Pentru ca donaţia să poată fi validată, donatorul trebuie să înscrie pe instrumentul de virament bancar (on-line sau pe hârtie) urmă­toa­rea precizare : „PENTRU ACHIZIŢIONAREA BRANDULUI CORVINUL 1921”.
În cazul în care demersul nu va avea finalitatea dorită, toate sumele se vor returna automat în conturile din care au fost virate.
Pentru informaţii suplimentare şi sprijin în clarificarea unor situaţii punctuale doritorii pot apela la domnul Sorin Cimpoca – director Club Sportiv Hunedoara – tel 0723.175.126.

One thought on “Se strâng bani pentru achiziţionarea mărcii „FC Corvinul 1921”

  • 31 august 2021 la 3:07
    Legătură permanentă

    De ce nu răspund cei ce în mod abuziv și au însușit marca care nu au inventat o ei?
    E mare mizerie și tupeu…
    La vremea respectiva Corvinul aparținea Combinatului.Nu?!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.