Încă o victimă prin metoda de înșelăciune „Accidentul”

De această dată o vârstnică de 73 de ani, din municipiul Deva, a căzut în plasa escrocilor. Femeia le-a dat 30.000 de lei, sumă cu care credea că-și poate salva nepotul.
Bătrâna a fost contactată pe telefonul fix de către o persoană necunoscută, de sex masculin, care s-a prezentat ca fiind doctor. Acesta i-a spus că nepotul său a fost victima unui accident de circulație iar pentru rezolvarea problemelor are nevoie de suma de 70.000 de lei. ”În urma discu­țiilor telefonice la domiciliul femeii, s-a prezentat o persoană necunoscută, de sex masculin, căreia femeia i-a înmânat suma de aproximativ 30.000 de lei.
Ulterior, aceasta a luat legătura telefonic cu nepotul său, ocazie cu care a constat faptul că acesta nu a fost implicat în nici un accident de circulație.În cauză, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvâr­șirii infracțiunii de înșelăciune, în vederea identificării autorilor şi a recuperării prejudiciului”, a informat IPJ Hunedoara. În urmă cu exact o săptămână, o bătrână de 81 de ani, din Simeria, avea să cadă în plasa escrocilor și să le dea 10.000 de lei. (M.Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.