Se ştiu semifinalistele „Cupei Liceelor Big”

11 Cupei Liceelor BigCiprian Marinuţ

Echipele de fotbal de la Colegiul Tehnic „Transilvania Deva şi Colegiul Tehnic „Matei Corvin” Hunedoara, deţinătoarea titlului, şi-au asigurat, ieri, calificarea în semifinalele ediţiei din acest an a  „Cupei Big a Liceelor” la minifotbal. Cele două formaţii vor lupta pentru un loc în finală alături de echipele de la CNS „Cetate” Deva şi CTTF „Anghel Saligny” Simeria.

Mai echilibrat ca în prima zi
Al treilea sfert de finală al competiţiei a fost şi cel mai echilibrat dintre toate meciurile din prima fază a actualei ediţii. Colegiul Tehnic „Transilvania“ Deva a dispus, la mare luptă, cu scorul de 5-2 (1-1) de Liceul Tehnologic „Grigore Moisil” Deva. În ultimul joc din sferturi, echipa de la Colegiul Tehnic „Matei Corvin” Hunedoara, deţinătoarea titlului, a învins cu 6-2 (3-2) formaţia Colegiului Teoretic Pedagogic „Regina Maria” Deva. Luni, în primele meciuri ale întrecerii, Colegiul Naţional Sportiv „Cetate” Deva, triplă campioană a competiţiei, a dispus cu 4-0 (4-0) de echipa Colegiului Naţional „Decebal” Deva, finalista ediţiei trecute, iar debutanta Colegiul Tehnic de Transport Feroviar „Anghel Saligny” Simeria a făcut instrucţie cu formaţia de la Liceul de Muzică şi Arte Plastice „Sigismund Toduţă” Deva, câştigând cu 12-1 (5-0). Semifinalele care vor avea loc azi presupun dueluri între reprezentantele din Deva şi echipele din Hunedoara şi Simeria, după următorul program: ora 14.00, CNS „Cetate” Deva – CTTF „Anghel Saligny” Simeria şi CT „Transilvania Deva şi CT „Matei Corvin” Hunedoara.

Premii atractive
Finalele se vor juca mâine, de la ora 19.00, cea mică, şi de la ora 20.00, cea mare. Ocupantele primelor patru locuri şi cei mai buni jucători respectiv golgheterul, cel mai bun portar şi cel mai tehnic jucător, vor fi recompensaţi cu premii speciale. La fel ca la precedentele ediţii, şi în acest an premiile vor fi consistente. „Componenţii echipei campioane vor primi câte un telefon mobil (smartphone). Cei care se vor clasa pe locul doi vor fi recompensaţi cu echipament sportiv complet, ocupanţii locului trei vor primi mingi de fotbal, iar cei de pe locul patru vor beneficia de bonuri valorice la un centru fitness din Deva. În plus, câştigătorii premiilor individuale vor fi recompensaţi cu premii speciale”, a afirmat Marius Dragomir.
Meciurile din cadrul ediţiei a VIII-a a „Cupei Big” a liceelor la fotbal, cea mai populară competiţie de acest fel din judeţ, au fost găzduite de Sala Sporturilor din Deva.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.