FlashPolitica si administratie

Se reiau lucrãrile la reþeaua de apã în comuna Şoimuş

Oana Mihnea05 irimie mihai primar soimus (9)

Administraţia locală din Şoimuş reia lucrările la reţeaua de alimentare cu apă a localităţilor aparţinătoare, investiţie pusă pe roate cu bani europeni.
Deşi proiectul a fost blocat în urma unei reclamaţii, eforturile primarului Mihai Irimie (foto) au dat roade. Din dorinţa de a nu-i lăsa pe oameni fără această facilitate, a făcut tot posibilul să se reia finanţarea pentru continuarea investiţiei. Astfel, săptămâna aceasta, utilajele şi muncitorii vor fi prezenţi la datorie pentru a finaliza lucrările.
„Este vorba despre şase sate din comună cuprinse în proiect, care vor beneficia de alimentare cu apă de la reţea, Păuliş, Boholt, Bejan, Bălata, Chişcădaga şi Şoimuş. La Şoimuş, reţeaua a fost realizată în proporţie de 70 la sută, Boholt şi Bejan peste 40 la sută, Păuliş şi Chişcădaga urmează zilele acestea, iar satul Bălata a fost racordat în totalitate. Termenul pentru finalizare este mijlocul lunii decembrie. Costurile cu racordurile sunt suportate din finanţare, oamenii trebuie doar să se branşeze la reţea“, a declarat Mihai Irimie, primarul comunei Şoimuş.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura