FlashPolitica si administratie

Emil Floruţ este noul director general al CEH

Oana Mihnea Emil_Florut2

Ieri, în şedinţa Consiliului de Administraţie al Complexului Energetic Hunedoara a fost numit noul director general, în persoana lui Emil Floruţ (foto). Acesta preia frâiele societăţii pentru o perioadă de doi ani.
Emil Floruţ îşi va intra în drepturi începând de mâine, 23 septembrie, când expiră mandatul pe perioadă limitată al fostului director, Viorel Stanca. Pentru funcţia de conducere la CEH au fost depuse trei dosare, a lui Constantin Jujan, care a renunţat, Emil Floruţ şi Mircea Borca. Cei cinci membri ai CA au aprobat numirea lui Emil Floruţ în funcţia de director general.
Din punct de vedere al apartenenţei politice, Emil Floruţ este membru ALDE. Acesta a fost membru în Consiliul de Administraţie al Electrocentrale Oradea. În ce priveşte CV-ul noului director general al CEH, acesta este foarte stufos, cu multe diplome obţinute şi locuri de muncă onorabile.
A început cu Academia Forţelor Aeriene România, unde a obţinut o diplomă în Inginerie Electrică, apoi a făcut un master în Management/Inginer economist şi a obţinut diploma de Doctor Inginer la Universitatea din Oradea. În perioada 2010-2014 şi-a continuat studiile la Atlantic International University SUA în domeniul Economiei. Acesta a mai ocupat postul de expert consultant la Ministerul Justiţiei, a fost director general la firmele Mondo Trafic Transilvania şi director tehnic la Laser Medical SA, ambele din Oradea.
Conform declaraţiei de avere a lui Emil Floruţ, în calitate de membru al CA Electrocentrale Oradea, încasa un venit anual de 3.600 lei şi are o pensie de la Ministerul Apărării Naţionale, care se ridică 12.000 lei pe an.

2 comentarii la „Emil Floruţ este noul director general al CEH

  • Nu se putea gasi un specialist fara apartenenta politica ?

  • Ce ne deranjeaza apartenenta..important e ce poate face…

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura