Se reia campionatul Ligii I de futsal

Campionatul Ligii I de fotbal în sală se va relua pe 8 ianuarie cu un nou turneu programat la Cluj Napoca. Se vor desfăşura ul­timele două etape din campionatul re­gulat, cele cu numărul 13 şi 14.
O singură formaţie, Dunărea Călăraşi, a renunţat să mai participe la întrecerile din campionat, conducerea clubului anunţând federaţia că nemaiavând susţinerea finan­ciară din partea factorilor locali se retrage din competiţie. Astfel jocurile formaţiei din Călăraşi cu CS United Galaţi (liderul actual al clasamentului cu 25 de puncte din 10 jocuri) şi cu ACS KSE Târgu Secuiesc (locul 6 cu doar 6 puncte din 11 partide) vor fi câş­tigate de către echipele menţionate mai sus, la masa verde, ceea ce nu va mai schim­ba situaţia actuală din clasament, dar va mai aduce trei puncte gălăţenilor.
Autobergamo Deva (locul secund cu 23 de puncte din 10 partide) va întâlni pe 8 ianua­rie de la ora 18.00 formaţia ACS KSE Târgu Secuiesc, iar pe 9 ianuarie, de la ora 16.00, va juca cu Imperial Wet Miercurea Ciuc.
Conform site-ului FR Fotbal, conducerea Autobergamo Deva a anunţat pentru acest sezon transferul jucătorului portughez Hugo Dos Santos Martins Ramada (foto), 34 de ani, care a mai evoluat la AEK Futsal Club Atena, Győri ETO Futsal Club, FK Nikars Riga, Anorthosis Famagusta Futsal şi Toulon Elite Futsal.
Experimentatul jucător portughez a de­clarat, conform aceiaşi surse, următoarele: „Noua mea echipă este Autobergamo Deva, din România! Este o echipă al cărei obiectiv e mereu acelaşi: titlul de campioană. Viitorul meu va trece într-o ţară nouă, în care sper să mă adaptez bine şi să fac tot posibilul pentru a atinge toate obiectivele”.
Înainte de Revelion clubul devean a anun­ţat, prin preşedintele Dorin Popa, încă un trans­fer important, cel al portarului Petrişor Toniţă (28 de ani), goalkeeperul echipei naţionale de futsal a României, care revine, după un an şi jumătate, la echipa deveană. Plecat la finalul sezonului 2018- 2019 de la Deva, Petrişor Toniţă a evoluat timp de un sezon la Dunărea Călăraşi şi alte şase luni la Imperial WET Miercurea Ciuc.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare