Se reia campionatul intern al Ligii 1 de futsal

12 februarie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Liga întâi programează începând de sâmbătă şi până luni partidele etapei cu numărul 15 din sezonul regulat. Autobergamo Deva va evolua duminică în deplasare la Gloria Buzău, echipă pe care a învins-o în partida din turul campionatului, la Deva, cu 11 – 1.

În programul acestei etape, importantă este întâlnirea dintre United Galaţi şi Odorheiu Secuiesc, gazdele fiind favorite. Un alt joc interesant este cel de la Iaşi dintre Futsal Poli şi Informatica Timişoara, însă miza locului din play-off nu mai există după înfrângerea ieşenilor din etapa anterioară. Din cadrul etapei sunt de urmărit şi jocurile dintre Dunărea Călăraşi şi Bukovina Vicov, precum şi partida de la Miercurea Ciuc, dintre Imperial Wet şi Clujana Cluj Napoca.
Foarte important este rezultatul restanţei de mâine dintre Poli Iaşi şi Imperial Wet. În caz de victorie, ciucanii pot egala în clasament pe United Galaţi şi să vină la numai două puncte în urma liderului Autobergamo.
Revenim la Cupa României cu rezultatul de la jocul dintre KSE TG. Secuiesc, formaţie care a pierdut partida disputată pe teren propriu cu United Galaţi, cu scorul de 2-4. În aceste condiţii, sferturile de finală ale Cupei României se vor disputa în 23-26 februarie după următorul program:
Autobergamo Deva – Imperial Wet Miercurea Ciuc
Futsal Ceahlăul Piatra Neamţ – CSM Tg. Mureş
SCM Gloria Buzău – United Galaţi
Futsal Club Dunărea Călăraşi – FK Odorheiu Secuiesc

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Festivalul Olimpic pentru Tineret – FOTE 2019

Ediţia cu numărul 14 a Festivalului Olimpic pentru Tineret a fost acordată pentru organizare oraşelor din Bosnia -Herţegovina, reunite într-unul...

Asociaţia FLAG din Bazinul Mureşului, Secaşelor şi a Afluenţilor Acestora – anunţ 4

Asociaţia FLAG din Bazinul Mureşului, Secaşelor şi a Afluenţilor Acestora – anunţ 3

Închide