Se redeschide Complexul Aqualand Deva

Serviciul de resort al Primăriei municipiului Deva a comunicat că sâmbătă, 29 septembrie, la ora 10:00, se redeschide Complexul  Aqualand din municipiu.

Acesta a fost închis o perioadă pentru lucrări de igienizare a bazinelor, vestiarelor, saunelor, grupurilor sanitare și a altor spații din incintă, de reparații și alte intervenții adiministrative necesare pentru ca, toți clienții parcului acvatic să beneficieze de cele mai bune condiții. De asemenea, a fost schimbată apa din bazine, au fost finalizate și semnate toate contractele cu furnizorii și s-au fiscalizat casele de marcat.

Complexul Aqualand va funcționa după următorul program:

Luni: între orele 14:00 – 22:00

Marți-Vineri: între orele 09:00 – 22:00

Sâmbătă: între orele 10:00- 22:00

Duminică: între orele 10:00 – 22:00

Excepție va face ziua de luni, 1 octombrie 2018, când complexul se va deschide la ora 10:00 și se va închide la ora 22:00.

Aqualand Deva are șapte bazine de înot de diferite dimensiuni și adâncimi, instalație de generat valuri dar și: spațiu de relaxare, spațiu cu șezlonguri și pardoseală încălzită, saună tunisiană, saună de relaxare, saună finlandeză, saună infra – cer înstelat, saună infra – meloterapie, saună infra – aromoterapie, grotă salină, tobogane, sală de forță/fitness.  Tarifele de intrare în complex rămân neschimbate. (A.Clej)

 

 

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.