EvenimentFlash

Se înmulţesc furturile din magazine

03 supermarket

Nicoleta Popa 

Criza economică şi numărul mare de disponibilizări din ultima perioadă îi împinge pe tot mai mulţi hunedoreni să comită lucruri care în condiţii normale poate nu le-ar fi făcut, cum sunt furturile din supermarketuri. Şi poate, nu întâmplător, magazinele de alimente sunt cele mai vizate de către hoţi. De pildă, în acest sfârşit de săptămână, numai în supermarketul Trident au fost prinse două persoane care au încercat să fure diferite produse de aici.
Astfel, sâmbătă, o tânără de 20 de ani, din comuna Hida, judeţul Sălaj, a furat din supermarketul respectiv două parfumuri şi produse alimentare în valoare de peste 100 de lei. Aceasta s-a ales cu dosar penal pentru furt calificat. Duminică, o femeie de 27 de ani, din Deva, a fost prinsă de agenţii de pază ai magazinului, în timp ce încerca să sustragă mai multe produse cosmetice.
De la începutul anului, peste 1.800 de hunedoreni au fost cercetaţi pentru furt, cu 10 la sută mai mult faţă de anul trecut. La Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara au fost sesizate 3.773 de furturi, dintre care 2.939 au fost constatate.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura