Sport

Se decide echipa care promovează în Liga a II-a

Astăzi, de la ora 17.30, pe stadionul ”Viorel Mateianu” din Baia Mare se va consuma ultimul act din dubla manșă pentru promovarea în Liga secundă de fotbal. CS Hunedoara, care a obținut o victorie cu 2-1 (1-1) în jocul de acasă, în fața unui număr im­pre­sionant de suporteri, va înfrunta as­tăzi o formație care încearcă pentru a treia oară să promoveze.

De ce a fost nemulțumit Maxim
După meciul de sâmbătă, antrenorul hunedorenilor, Florin Maxim (foto), s-a declarat mulțumit de atitudinea avută de jucătorii săi, în special în partea secundă a partidei. Pentru evoluția ștearsă din prima repriză a dat vina și pe presiunea pusă de publicul venit în număr mare pe stadion.
„A fost penultima victorie impor­tantă. Mă bucură rezultatul. Știam că va fi un meci dificil, pentru că finalele așa sunt. Am simțit la jucătorii mei o pre­siune. Să joci cu 10.000 de oameni în tribune, nu e chiar ușor. Sunt mulți dintre ei care nu au trecut prin astfel de momente, dar mă bucură sfârșitul de joc, foarte bun, consistent. Asta, cum­va, mă nemulțumește, că am intrat… nu cu trac, că nu am ce să le reproșez…! Mă nemulțumește puțin și golul luat din fază fixă, pentru că puteam să-l evităm foarte ușor, oferind cornerul celor de la Baia Mare. După aceea, în marcaj, ne relaxăm cumva. Astea mă nemul­țu­mesc, dar m-a mulțumit total dăruirea lor. Și cei care au intrat de pe bancă. Acesta e spiritul. Trebuie să înțeleagă toată lumea că promovăm împreună și împreună mă refer și la public, și la toată lumea care ne-a susținut. Nu
ne-am mișcat foarte mult, poate, cumva, am fost și noi mulțumiți de rezultat, altfel nu pot să-mi explic jocul băiaților. Prima repriză, cel puțin, a fost o repriză, așa, să treacă timpul”, a spus antrenorul echipei CS Hunedoara după jocul tur cu Minaur Baia Mare.
Echipa clubului hune­do­rean, care va reveni în vii­torul sezon la denumirea de FC Corvinul 1921 Hunedoara, s-a impus la limită și pornește cu prima șansă la returul de astăzi.

„Putem întoarce rezultatul”
Gazdele din Baia Mare își vor lua cu siguranță multe măsuri de precauție și nu vor ceda ușor în lupta pentru vic­torie. Antrenorul echipei, Ciprian Danciu, a de­clarat la finalul partidei de la Hunedoara că „jucătorii mei stau mai bine fizic decât adversarii și au forța să întoarcă rezultatul în favoarea lor, pentru a reuși promovarea mult visată. Rezultatul este doar la pauza dublei manșe, ca să zic așa. Mai avem 90 de minute, poate 120 cu prelungiri. Cred că fizic vom sta mult mai bine ca ei. Am demonstrat-o și astăzi, că la acest punct suntem su­pe­riori, doar că ne-a lipsit inspirația. Avem o echipă foarte tânără, fapt care a con­tat enorm în economia acestei prime reprize care s-a desfășurat la Hunedoara”, a spus Danciu, la finalul jocului de la Hunedoara.
„La Baia Mare, tot orașul este ahtiat după fotbal. Cred că suporterii vor veni în număr mare și ne vor susține. Avem echipă foarte bună și cred că vom întoarce acest rezultat. Mă bazez pe tinerețea jucătorilor, pe aplombul lor și pe dorința de a juca în Liga a 2-a și eu zic că miercuri seară după meci vom fi fericiți”, a mai spus Danciu.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.