Se dă start proiectului de 90 de milioane de euro în Valea Jiului

16 mai 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Apa Serv Valea Jiului dă startul proiectului în urma căruia, în sudul judeţului, vor ajunge 90 de milioane de euro din fonduri europene.
Operatorul de apă şi canal din Valea Jiului va semna, vineri, la Petroşani, contractul de finanţare pentru proiectul European ”Reabilitarea reţelelor de apă şi canalizare din Valea Jiului”. La eveniment participă şi ministrul Fodurilor Europene, Rovana Plumb, iar Apa Serv Valea Jiului devine primul operator din România care semnează un proiect de infrastructură mare pe exerciţiul financiar 2014-2020.
„Proiectul acesta dă startul unor investiţii semnificative pentru toate localităţile Văii Jiului. Este foarte important să amintim că se semnează «la purtător», adică la noi acasă, în Valea Jiului, chiar de ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb. Proiectul aduce Văii Jiului fonduri în valoare totală de 90 de milioane de euro şi vreau să le mulţumesc tuturor colegilor mei de la Apa Serv care, printr-un efort absolut remarcabil, au făcut posibil ca noi să putem aplica pe acest program de finanţare şi, în plus, să fim primul operator din România care are acces la fondurile alocate ţării noastre pe acest domeniu major de activitate”, a declarat Costel Avram (foto), directorul general al SC Apa Serv Valea Jiului. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Eurostat: România, cea mai mare creştere economică din UE

Comunicat de presă

A început licitaţia pentru operatorii de salubritate din întreg judeţul

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară „Sistemul Integrat de Gestionare a Deşeurilor” (ADI „SIGD”) Hunedoara a stabilit un calendar pentru organizarea licitaţiilor...

Este vremea ca şi Primăria Teliucu Inferior să intre în reabilitare

Prin Grupul de Acţiune Locală „Microregiunea Ţara Haţegului – Ţinutul Pădurenilor“, administraţia publică din Teliucu Inferior urmăreşte accesarea unui program...

Închide