„Ţara Haţegului Junior’s Cup”, sărbătoarea fotbalului juvenil

16 mai 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Flash, Sport

Peste două săptămâni, timp de trei zile, între 1 şi 3 iunie, va avea loc prima ediţie a turneului de fotbal pentru juniori, „Ţara Haţegului Junior’s Cup”, o interesantă competiţie organizată la Sântămăria Orlea şi Haţeg. Peste 60 de echipe, împărţite pe şase categorii de vârste, se vor înfrunta de dimineaţa până seara pentru premiile puse în joc de organizatori.

Şase categorii de vârstă
Întrecerea este organizată de clubul Masters Sports Haţeg în colaborare cu Federaţia Română de Fotbal, CSO Retezatul Haţeg, Primăria şi Consiliul Local Haţeg, Primăria şi Consiliul Local Sântămăria Orlea, Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Hunedoara, Asociaţia Judeţeană de Fotbal Hunedoara, Asociaţia Intercomunală Ţara Haţegului, Voluntarii de la Geoparcul Dinozaurilor Ţara Haţegului şi firma Acerbis, în calitate de partener tehnic. Turneul se va desfăşura pe terenurile de iarbă şi terenurile sintetice de la două din cele mai frumoase baze sportive din judeţ, stadionul din Sântămăria Orlea şi stadionul Retezatul Haţeg. Vor fi şase categorii de vârstă şi anume Under 8 (născuţi în 2009), Under 9 (născuţi în 2008), Under 10 (născuţi în 2007), Under 11 (născuţi în 2006), Under 12 (născuţi în 2005) şi Under 13 (născuţi în 2004).

Premii surpriză oferite de organizatori
La categoria Under 8 se va juca pe teren sintetic, câte două reprize de câte 15 minute, echipele urmând a avea în componenţă patru jucători de câmp şi un portar. La categoriile Under 9, Under 10 şi Under 11 se va juca pe teren de iarbă, două reprize de câte 15 minute iar echipele vor avea în componenţă câte şase jucători de câmp şi un portar. La categoriile Under 12 şi Under 13 se va juca pe teren de iarbă, două reprize de câte 20 de minute, echipele urmând să fie compuse din opt jucători de câmp şi un portar. Se vor disputa partide în grupe, semifinale, finale, dar şi meciuri de clasament. Organizatorii vor oferi premii constând în cupe, medalii şi diplome pentru primele trei clasate la fiecare categorie, premii individuale pentru cel mai bun portar, cel mai bun jucător şi golgheterul fiecărei categorii de vârstă, dar şi multe premii surpriză.

Cluburi importante şi-au anunţat prezenţa
La turneu s-au înscris un număr mare de echipe, fiecare club urmând să participe la mai multe categorii de vârstă. Astfel, pe lângă grupări din judeţ ca Retezatul Haţeg, CS Hunedoara, Jiul Petroşani, CFR Simeria, CNS Cetate Deva, Sorii Junior’s Lupeni, Primavera Deva, Aurul Brad, Pro Fotbal Vulcan sau Universitatea Petroşani la competiţie vor participa şi Juniorul Aiud, UTA, Viitorul Arad, VHP Pădureni, CS Sion Sălişte, Viitorul Cluj, ACS Sebeş, Şcoala de Fotbal „Flavius Stoican”, Sporting Turnu Severin, CSM Reşiţa, LPS Banatul Timişoara, Sport Kids Turnu Severin, ASU Poli Timişoara sau Atletico Madrid Timişoara. La festivitatea de premiere şi-au anunţat prezenţa oficialităţi din cadrul Federaţiei Române de Fotbal, dar şi foşti mari internaţionali. (Ovidiu Mănăstire)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Se dă start proiectului de 90 de milioane de euro în Valea Jiului

Apa Serv Valea Jiului dă startul proiectului în urma căruia, în sudul judeţului, vor ajunge 90 de milioane de euro...

Eurostat: România, cea mai mare creştere economică din UE

Comunicat de presă

A început licitaţia pentru operatorii de salubritate din întreg judeţul

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară „Sistemul Integrat de Gestionare a Deşeurilor” (ADI „SIGD”) Hunedoara a stabilit un calendar pentru organizarea licitaţiilor...

Închide