Politica si administratie

Se caută actori pentru Teatrul din Petroșani

Echipa de actori de la Teatrul din Petroșani se mărește. Conducerea instituției anunță că are nevoie de actori, pentru piesele care vor fi puse în scenă în viitoarea stagiune.
Așadar, nu e criză de specialiști nu­mai în construcții, comerț, ci și în lumea artistică. Teatrul I.D.Sîrbu a avut stagiunea trecută mai multe repre­zen­tații extrem de bine primite de public, iar suprizele frumoase îi așteaptă, în con­tinuare, pe cei care iubesc arta.
Cei de la Teatrul Dramatic „Ion D. Sîrbu” Petroșani organizează în peri­oada 11-12 august 2022, audiții în ve­derea completării trupei de actori pen­tru stagiunea 2022-2023.
„Căutăm, în mod deosebit, actori de­butanți (băieți și fete), dar dacă totuși simți că locul tău e în echipa noastră, nu ezita să ne trimiți un CV împreună cu portofoliul tău, pe adresa de email [email protected], până la data de 10 august.
Audiția va avea loc la Sala Mare a Teatrului Dramatic „Ion D. Sîrbu” din Petroșani, joi și vineri, 11-12 august 2022, de la ora 10.00”, este anunțul celor de la teatrul din municipiul Petroșani. (A.Năstase)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura