ActualitateComunitate

Se asfaltează fără miză electorală? Da, la Cerbăl!

Magdalena Șerban

Cu toate că edilul-șef din Cerbăl nu are contracandidat pentru postul de primar al comunei, la alegerile din 9 iunie, nu face rabat de la îndatoririle sale administrative.
Asta, chiar dacă e campanie elec­to­rală, iar pe ultima sută de metri, toată lumea a devenit harnică și s-a apucat de asfaltat. Încă de ceva timp, el a făcut tot posibilul ca proiectul ce prevede mo­dernizarea infrastructurii pe mai multe drumuri de interes local, în baza unei finanțări în valoare de 4 milioane de lei, câș­tigată prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, să ajungă cât mai repede în teren. Acum, lucrările sunt în plină desfășurare.

În fond, e o normalitate
„Primar ești în fiecare zi, nu doar la patru ani. Pe mine nu mă interesează că suntem în perioada în care se promite, eu îmi văd de treabă și vreau să finalizez cu bine lucrările și programele inves­ti­țio­nale începute. După ce vom im­ple­menta acest proiect obținut prin Anghel Saligny, deci din fonduri nerambur­sa­bile, vom putea sta liniștiți în ce pri­vește drumurile, care la nivel de co­mună vor fi as­faltate. Sunt de pă­mânt, la ora ac­tuală, iar dacă nu ne dă­deam silința să corectăm acest as­pect, nu era de mirare că nu ne puteam dez­volta pe mai de­parte. Când nu ai legături bune cu lo­ca­litățile din jur și cu orașul cel mai apro­piat, nici vizi­ta­tori nu ai și nici lumea nu se bucură de confort. Ținutul Pădu­re­nilor deține un potențial foarte mare, un patrimoniu ce trebuie pro­movat, așa că e primordial să creăm toate pre­mi­sele. Din bugetul local e im­posibil să ma­te­ri­a­lizăm lu­crări de an­ver­gură. Ac­cesăm orice fi­nan­țare se iveș­te și ne în­ca­drăm”, a trans­mis Mircea Claudiu Costa (foto), primarul din Cerbăl.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura