Se apropie Revelionul – tu ce rochii de seară vei purta?

De la paiete, la franjuri; de la dantelă, la catifea; de la rochii de seară scurte, la modele lungi până în pământ – Revelionul este de departe cea mai sofisticată zi din an. Acum este şansa noastră să purtăm orice ne dorim fără să ne temem vreo secundă că vom fi overdressed. Indiferent de locul unde se va ţine petrecerea, orice femeie îşi doreşte acelaşi lucru: să întoarcă toate privirile în jur şi să urce pe reţelele de socializare o poză reuşită, care să strângă o mulţime de like-uri. Poate părea puţin cam devreme să porneşti în căutarea rochiei perfecte, însă ţinem să te contrazicem – profită de lansarea noilor colecţii de rochii de seara şi asigură-te că ţi-ai achiziţionat din timp ţinuta. De ce să laşi o alegere atât de importantă pe ultima sută de metri? Timpul trece extrem de repede, iar stocurile se epuizează cât ai spune „Revelion”! Iată câteva idei în funcţie de locul unde vei petrece noaptea dintre ani.

Revelionul la restaurant
Cea mai sofisticată modalitate de a petrece Revelionul este să faci rezervare la restaurantul preferat şi să sărbătoreşti cu băuturi şi mâncăruri delicioase. Dacă vei opta şi tu pentru o asemenea noapte, trebuie să îţi pregăteşti o ţinută pe măsură. Doamnele vor purta rochii de seară deosebite, iar bărbaţii vor fi la costum şi cămaşă. Pentru a avea o apariţie de excepţie, alege în primul rând un material care să transmită un aer foarte elegant, precum este catifeaua. Alege un model lung până în pământ şi tocuri înalte care să nu se vadă atunci când mergi. Accesorizează-te cu bijuterii preţioase şi pregăteşte-te să atragi întreaga atenţie a celor din jur.

Revelionul în club
Din ce în ce mai multe persoane aleg să îşi petreacă noaptea dintre ani în club. O petrecere reuşită înseamnă să dansezi până la răsărit pe muzica preferată şi să creezi amintiri de neuitat. Dacă şi tu eşti o petrecăreaţă înnăscută şi nu vezi Revelionul altfel, gândeşte o ţinută strălucitoare, plină de viaţă, dar în acelaşi timp foarte sexy. Se ştie deja că rochiile de seară cu paiete sunt vedetele sezonului rece, iar o asemenea petrecere este ocazia perfectă să le etalezi. Partea cea mai bună este că nu vei mai avea nevoie de accesorii foarte multe – rochia ta este deja un accesoriu în sine.

Revelionul la munte
Cine a spus că nu poţi să ai o ţinută de excepţie dacă petreci noaptea dintre ani într-o cabană la munte? Alege rochii de seară spectaculoase, dar care să-ţi ofere în acelaşi timp comoditatea de care ai nevoie. De exemplu, un model cu franjuri este o alegere inspirată, care sigur îţi va aduce numai cuvinte de laudă. Dacă rochia va fi scurtă, alege cizme foarte lungi. Şi nu uita să împachetezi şi un costum de schi. Cu siguranţă veţi ieşi pe pârtie să vedeţi focurile de artificii de la miezul nopţii.
Descoperă cea mai nouă colecţie de rochii de seară Bogas. Asigură-ţi din timp o ţinută de excepţie şi petrece noaptea dintre ani ca o adevărată divă.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.