Drumul din Parâng, monitorizat de Consiliul Judeţean

Maximilian Gânju

Drumul judeţean care leagă Petroşaniul de Staţiunea Parâng, secţiunea cuprinsă între Cabana Rusu şi staţiune, a fost o adevărată piatră de încercare. Contractul a fost atribuit după un an şi jumătate de la desemnarea câştigătorului, din cauza contestaţiilor.

Consiliul Judeţean Hunedoara nu-şi mai permite o întârziere şi cere constructorului să se apuce cât mai repede de lucrări. Administratorul public al judeţului spune că şi-ar dori ca firma care efectuează reabilitarea drumului să termine lucrarea înainte de termen sau la termenele stabilite prin contract. ”Sunt prezent în Parâng ori de câte ori este nevoie, pentru că vreau ca drumul să fie finalizat la termen şi lucrările să fie de calitate. Fiind din Valea Jiului, am o obligaţie faţă de locuitorii zonei, din această cauză voi fi foarte atent şi voi face tot ce depinde de mine ca termenele din contract să fie respectate. Acest drum este deosebit de important pentru dezvoltarea turismului, pentru comunitatea Văii Jiului”, a declarat Costel Avram, administratorul public al judeţului Hunedoara.
Proiectul de reabilitare a drumului judeţean din Parâng are un termen de finalizare de 27 de luni, valoarea totală a acestuia fiind de peste 17 milioane de lei, sumă alocată din bugetul Consiliului Judeţean Hunedoara.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.