Schimbările de şefi la deconcentrate, în stand-by

  Sorina Popa

Noile numiri în funcţiile de şefi la direcţiile deconcentrate par să se lase aşteptate. Problema nu este atât de gravă, însă cei desemnaţi să ocupe posturile cu pricina au devenit cam nerăbdători. Liderul social-democraţilor din judeţ, Laurenţiu Nistor (foto), susţine că toate propunerile filialei judeţene a PSD pentru ocuparea posturilor de directori la instituţiile deconcentrate au fost trimise la Bucureşti.

Peste 100 de propuneri pe 21 de posturi
„Aşteptăm doar OK-ul pentru aceste numiri. În unele cazuri, miniştrii trebuie să numească directorii pe posturi, asta este legea. Noi am trimis propunerile şi există susţinerea organizaţiei PSD din judeţ. Am avut extrem de mult de lucru, deoarece, pentru 21 de posturi, cât i-a revenit PSD-ului, am strâns peste 100 de CV-uri. Vă daţi seama că nu a fost uşor, dar s-a votat fiecare funcţie”, a declarat liderul social-democraţilor hunedoreni.
Nominalizările pentru funcţiile de directori la deconcentrate din partea PSD sunt: Marcel Socol la Agenţia de Intervenţie şi Prevenire în Agricultură (APIA), Bogdan Sever, şef la Garda de Mediu, Adrian Pavel, şef la Garda Financiară, Ioan Furcă, la Direcţia pentru Agricultură, Ilie Toma, la Casa de Pensii, Rodica Peter (n.r.-secretarul municipiului Vulcan), la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă, Petre Lobonţ, la Oficiul Judeţean de Cadastru (nr.-acesta a fost deja numit pe post),  Radu Crişan, la Direcţia Silvică (n.r. -este pe post şi el), şi Cristian Merişanu, la Direcţia pentru Tineret şi Sport. La Registrul Auto Român, a fost nominalizat directorul de la ACR, Ioan Ştaier, iar la ARR, Nicolae Şerbănoiu. Social-democraţii mai trebuie să-şi pună omul la conducerea Direcţiei de Sănătate Publică, singurul nume vehiculat în acest caz fiind medicul Ioan Demeter.

One thought on “Schimbările de şefi la deconcentrate, în stand-by

 • 23 august 2012 la 10:39
  Permalink

  „greu la deal cu boii mici”Zice proverbul,dar intradevar , citi „lupi flaminzi”(peste 100 de CV-uri.)-dupa cum zice „oracolul de la Soimus” si asta numai la PSD!!!
  Daca ii punem si pe liberali si pe cei ai „Motanului Felix) sigur, trec de 200!!!
  Foamete Mare si chiar pe seceta asta…!!!
  🙂

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.