Schimbări în arbitrajul din boxul mondial

Preşedintele AIBA, Umar Kremlev, se­cre­tarul general al AIBA, István Kovács, de­le­gatul tehnic Dragoljub Radovic, şi CEO-ul Boxing Scotland şi preşedintele Comi­te­tului de arbitri şi judecători AIBA, Chris Roberts, s-au întâlnit la ediţia din acest an a Campionatelor Europene de box pentru ju­niori desfăşurate la Tbilisi(Georgia).
Chris Roberts a dezvăluit că sunt în curs câ­teva modificări în ccea ce priveşte ar­bi­trajul la competiţiile viitoare.De asemenea, va fi pus în aplicare un program online de perfecţionare electronică care va ajuta şi îi va sprijini pe toţi arbitrii pentru o dezvoltare profesională continuă.
Este în pregătire editarea unui manual cu revizuirea regulilor tehnice AIBA, a regle­men­tărilor actuale şi practicilor fizice din box. Va fi introdus în acest manual şi un Cod de conduită al arbitrilor şi judecătorilor, totul pentru a sprijini reformele de inte­gri­tate sportivă AIBA menite să asigure decizii corecte.
Calificarea auditorilor AIBA va oferi un nou mecanism de validare şi asigurarea ne­u­tralităţii pentru sportivii care susţin me­ciuri, o mai mare si certitudine în ceea ce priveşte deciziile corecte.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.