Schimbări importante în structura de conducere a ADI-SMID Hunedoara: Andronache, preşedinte. Prip, revocat. Panţa, director!

02 totiNatalia Bumbac

Directorul executiv al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „Sistemul de Management Integrat al Deşeurilor” (ADI „SMID”) judeţul Hunedoara, Ioan Prip, a fost revocat din funcţie. În locul acestuia, noul Consiliu Director (CD), ales în şedinţa Adunării Generale a Asociaţilor (AGA) de ieri l-a desemnat director executiv pe Nicolae Panţa, fostul primar al comunei Băcia.

ADI „SMID” are un nou preşedinte
Ieri, la Consiliul Judeţean (CJ) Hunedoara a avut loc şedinţa AGA a ADI „SMID” judeţul Hunedoara, având pe ordinea de zi alegerea preşedintelui asociaţiei şi a membrilor CD. Asta, după ce fostul preşedinte al asociaţiei, Vetuţa Stănescu, fost vicepreşedinte al CJ Hunedoara, a demisionat. În urma propunerilor făcute de membrii AGA, pe funcţia de preşedinte al ADI „SMID” judeţul Hunedoara a fost ales cu unanimitate de voturi, consilierul judeţean Daniel Andronache, care va avea calitatea de membru de drept în CD. Ceilalţi doi membri ai CD, votaţi în adunarea asociaţilor sunt: Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan, şi fostul viceprimar al Simeriei, Eduard Felciuc, în prezent consilier judeţean.

Revocat din cauza întârzierilor din proiect
După ce a fost stabilită componenţa conducerii executive a asociaţiei, Consiliul Director s-a întrunit în şedinţă pentru a desemna un nou director executiv. „Principalul criteriu prin care Nicolae Panţa a fost desemnat director executiv al ADI „SMID” judeţul Hunedoara a fost experienţa pe care a acumulat-o în calitate de membru în fostul CD al asociaţiei. Ioan Prip a fost revocat din funcţie din cauza întârzierilor foarte mari în ceea ce priveşte derularea proiectului, pe care le-a justificat prin neimplicarea fostei conduceri a Consiliului Judeţean. Acesta a explicat că răspunsurile din partea administraţiei judeţene la problemele pe care le-a ridicat au fost date cu întârziere”, a declarat Daniel Andronache, preşedintele ADI „SMID” judeţul Hunedoara.
Trebuie menţionat că administraţia judeţului, în asociere cu cele 69 de primării, au implementat un proiect de gestionare a deşeurilor la nivel de judeţ. Infrastructura proiectului, parte administrată de CJ Hunedoara, a fost finalizată, fiind în faza de desfăşurare a licitaţiei pentru desemnarea unui operator. În paralel, ADI „SMID” judeţul Hunedoara, asociaţie din care fac parte toate primăriile din judeţ şi CJ, trebuie să organizeze licitaţiile pentru desemnarea operatorilor de salubrizare pentru cele patru zone ale judeţului, aşa cum au fost stabilite în proiect. Documentaţia necesară desfăşurării licitaţiilor este în faza de aprobare de către administraţiile locale, fără să se ştie când vor fi încheiate aceste proceduri.

18 comentarii la „Schimbări importante în structura de conducere a ADI-SMID Hunedoara: Andronache, preşedinte. Prip, revocat. Panţa, director!

 • 14 iulie 2016 la 20:55
  Permalink

  Iată o bună funcționare a CJ HUNEDOARA.

 • 14 iulie 2016 la 22:12
  Permalink

  Ce-i bun aici maratafoiule?
  Au dat jos pe ceilalti ca sa-i puna pe ai lor.
  Doar lupta dupa ciolan.

 • 15 iulie 2016 la 7:06
  Permalink

  Au pus oameni competența în locul slugilor lui Purcel..

 • 15 iulie 2016 la 7:42
  Permalink

  Un adevărat cutremur se produce cu această schimbare. Este un barometru pentru viitoarele evenimente.

 • 15 iulie 2016 la 7:59
  Permalink

  Coise ti-ai schimbat numele ca sa-ti lauzi PSD-istii?
  Treci pe la caserie…sau mai baga ceva limbi in dos…

  Mama ce barometru si cutremur va fi…de parca-si sefi la NATO.

 • 15 iulie 2016 la 9:54
  Permalink

  Măi, Marcus alias Ovidiu Tolvai, tu crezi că tu prestând astfel la Purcel toată lumea face la fel ? Chiar mi-am amintit cea mai mare realizare a ta: bătaia cu directorul. Huligan sadea !

 • 15 iulie 2016 la 10:41
  Permalink

  Este strigator la cer…, fostul primar de la Bacia si Felciu de la Simeria, oare stie cineva ca a fost interes mare , ca primarul de la Simeria si cu socrul lui de la Bacia Panta au teren acolo la deponeu. Au interes acolo, doar i-au o gramada de bani, terenuri agricole, si teren la deponeu, vedeti declaratia de avere a lui Rastei si a lui socru – sau Panța,ca in Bacia sunt boieri. L-a mai pus pe Felciuc la care este un frustrat, copilul lui mama……,va da-ti seama ce oameni promoveaza si astia?!

 • 15 iulie 2016 la 10:41
  Permalink

  a schimbat un hot cu alt hot

 • 15 iulie 2016 la 10:42
  Permalink

  Ca Molot a facut ce a facut, ca Prip e un locotenent mediocru, ca poate nu toate au fost la locul lor, putem fi de acord.
  Dar sa spui ca Andronache e competent, este strigator la cer.
  Domnule Nicoara, cu respectul cuvenit oricarei pareri, odele se scriau pana in ’89.
  Nu va trece anul (12 luni), si va veti schimba parerea, nevoit fiind de puterea de cumparare a pensiei dvs. dupa 12 luni.
  Nu e nici bucurie si nici placere sa va anunt asta, dar generatiile care voteaza dupa ’89 isi merita soarta.
  Oricum, nu e de mirare felul in care ne gratulam conducatorii societatii gloriosi vremelnic (Molot, Base, Iliescu, Rudeanu, Nistor, etc.), la o societate analfabeta politic, si nu doar.
  O societate din a carui cheltuieli standard pe familie, lipsesc cu desavarsire cartile, iar sapunul e pe ultimul loc, dar poseda ultimul tip de iPhone, mananca 5 kg de mititei+gratare/luna si urmaresc 3 telenovele + Las Fierbinti in paralel. O societate care-si blocheaza Tv-ul pe OTV (acum Romania TV).

 • 15 iulie 2016 la 10:44
  Permalink

  P.S.
  Spun 12 luni de la instalarea viitorului, „cel mai bun guvern” PSD.

 • 15 iulie 2016 la 11:47
  Permalink

  Jenant, exact ca in comunism. Promovari fara cap si fara coada. Felciuc saracul, e cel mai nevinovat, va ramane pururea baiatul impins la inaintare pe banutii mamei.

 • 15 iulie 2016 la 13:02
  Permalink

  Cu bani lui maica-sa… ca doar el nu a fost in stare de nimic niciodata….cat despre sotia lui, este director la liceul din Simeria ea de meserie fiind invatatoare, se poate verifica! Deci, competenta vorbeste…..?! Va da-ti seama ca acesti oameni promovati , fac rau altora, sunt niste persoane frustrate , care ajunse in functii cu raspundere sunt razbunatoare. Cei ca ei nu stiu altceva si nu vor accepta in jurul lor oameni competenti pentru ce simt …mici de tot. Vai de judetul nostru, vai de tara asta?!

 • 15 iulie 2016 la 13:36
  Permalink

  Când a fost numit cineva undeva în țara noastră, în județul nostru a fost cineva care să aștepte să vadă ce va face respectivul ? Afirmați că Prip a fost locotenentul lui Moloț, că nu a fost bun. Ce trebuia făcut, lăsat să continue ? Trebuia numit cineva din rândul consilierilor. Poate nu este Andronache cel mai competent dar va fi, oare, mai puțin competent decât Vetuța Stănescu ? Când au condus liberalii CJ și-au făcut numirile. Acum, dacă PSD are majoritatea cum s-ar putea face altfel numirile ? Nu sunt nici pesedist, nici liberal, doar întreb care ar fi soluția ? Să-i lași pe ALDE sau UNPR să facă numirile ? Oricum, trebuie lăsați să facă treabă. Și Prip a fost lăsat. Da, numirile nu ar trebui făcute politic ci profesional, dar se fac cum se fac. Lăsăm gunoaiele să ne inunde ? Sunt sigur că oricine ar fi fost pus în funcție s-ar fi găsit contestatari. Discuția poate fi mai amplă dar nu înțeleg ce legătură au pensiile cu aceste numiri ?

 • 15 iulie 2016 la 13:44
  Permalink

  Nu esti psd-ist? Haha
  Dupa ce tot pupi la dosuri psd-iste pe aici.
  Trebuia sa astepti sa vezi ce vor face noii „numiti” in functie nu sa sari cu limba la lins.

 • 15 iulie 2016 la 13:52
  Permalink

  Da, nu sunt pesedist, dar cei numiți oricât de incompetenți ar fi nu pot fi mai răi decât cei numiți de Purcel. Și tu de ce nu ai așteptat să vezi dacâ sunt sau nu competenți ? Pentru că ești slugoi moloțian.

 • 15 iulie 2016 la 14:24
  Permalink

  Si marmota invelea ciocolata…doar un simplu simpatizant, care se lupta pe toate planurile sa aduca osanale, cum facea cand era comunist.
  Asta-i gandirea ta de fapt? Daca-s numiti de psd-isti sunt mai buni?
  Asta inseamna la tine buna functionare a unei institutii…schimbam oamenii ca-s numiti de ceilalti?
  Sa inteleg ca toti oamenii numiti de Molot sunt rai si cei numiti de taranoiul de Nistor sunt buni?

 • 15 iulie 2016 la 15:03
  Permalink

  Nu, nu sunt neapărat mai buni dacă-s numiți de pesediști, la modul general vorbind. Depinde de la situație la situație. În acest caz Ioan Prip și-a demonstrat incapacitatea directorială. Și liberalii au avut și au oameni competenți pe funcții. Am arătat și mai sus că numirile nu ar trebui făcute politic, doar după criterii de competență, determinate de pregătirea profesională a celui numit. Dar nu se fac așa. Problema gunoiului nu poate fi lăsată la voia întmplării iar procedurile trebuie aplicate.

 • 15 iulie 2016 la 15:56
  Permalink

  Criterii de competenta…asta este o gargara ieftina a politicienilor.
  Daca s-ar dori oameni competenti s-ar organiza concursuri transparente si corecte, astfel incat sa poata participa profesionistii adevarati din domeniu.
  De la revolutie incoace, unii de mai dinainte, se invart aceeasi oameni in posturile de conducere din institutiile publice. La fel si in politica.
  Diferente le mai dau arestarile, condamnarile sau decesele…
  Ca sa ajunga cineva intr-o functie publica are doua variante: se inscrie in partidul care trebuie sau asteapta sa moara seful ca sa se elibereze postul, dar si atunci revine la prima varianta…
  D-aia tara asta se intoarce in timp in loc sa avanseze…lehamite!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare