Generaţia Luceafărul 1983 va juca un amical la Brad

04 Eveniment Brad 14 iulie - pagina 4Ovidiu Mănăstire

Foşti internaţionali şi jucători de prim rang ai fotbalului românesc vor putea fi văzuţi de publicul brădean, în luna august, într-un amical ce va opune echipa de old-boys a Aurului Brad cu cea a Luceafărului 1983. Evenimentul este organizat de fostul component al acelei generaţii, brădeanul Florin Gavrilă, actualmente antrenor al Metalului Crişcior.

Hagi, absent motivat
Stadionul „Botău” din Brad va găzdui în data de 6 august o interesantă partidă de old boys în care iubitorii fotbalului vor putea revedea pe gazon jucători de marcă ai României precum Miodrag Belodedici, Constantin Varga sau Zoltan Iaşko, alături de ceilalţi componenţi care au alcătuit echipa de juniori Luceafărul, generaţia 1983. Din acea generaţie a făcut parte şi brădeanul Florin Gavrilă, actualul antrenor al echipei Metalul Crişcior, şi organizatorul acestei partide, care va opune echipa de old boys a Aurului Brad celei a Luceafărului. „Majoritatea componenţilor acelei generaţii mi-au confirmat că vor veni la Brad. Din păcate, Gică Hagi, care a făcut şi el parte din acea echipă, nu va putea veni, fiind angrenat în campionat cu Viitorul. Dar lumea va avea ce vedea, sunt foşti mari fotbalişti ai României”, a spus Florin Gavrilă, care are sprijin şi din partea Primăriei Brad în organizarea evenimentului.
Partida coincide şi cu Zilele municipiului Brad, iar Florin Gavrilă vrea să le ofere oaspeţilor prilejul de a vizita împrejurimile. „Vreau să le ofer un program frumos, să viziteze monumentele de la Ţebea, Muzeul Aurului şi Mănăstirea Crişan”, a mai spus Gavrilă.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare