Schimbãri de manageri la Haţeg

Maximilian Gânju

Conducerea Spitalului Orăşenesc Haţeg a fost demisă de către Consiliul de Administraţie al unităţii, la fel şi cea de la societatea de salubritate aflată în subordinea administraţiei locale.
Managerul Spitalului Haţeg, cât şi directorul medical, au fost schimbaţi, în urma unei şedinţe a Consiliului de Administraţie al unităţii medicale, iar conducerea spitalului va fi asigurată de un director interimar, până la organizarea concursului pe post. Potrivit primarului localităţii, Marcel Goia, membrii CA au imputat conducerii mai multe deficienţe, printre care şi organizarea defectuoasă a licitaţiei pentru utilarea unităţii medicale, care şi din acest motiv va fi reluată. Schimbarea conducerii a fost operată şi la SC Bucura Prest SA, firma de salubritate a oraşului, aflată în subordinea Consiliului Local Haţeg. Cu toate acestea, primarul localităţii spune că nu este decis să meargă pe schimbări, doar pentru că aşa se obişnuieşte după alegeri. „Le-am spus tuturor celor din primărie să stea liniştiţi. Le era teamă că se va proceda aşa, cum se obişnuieşte atunci când se schimbă conducerea. Eu nu mă apuc să schimb pe nimeni, dacă oamenii îşi fac treaba. Dacă nu sunt probleme, nereguli, salariaţii pot sta liniştiţi şi să-şi vadă de muncă”, a declarat Marcel Goia, edilul şef din Haţeg.
Pe de altă parte, ar mai putea cădea capete în administraţia din Haţeg, dat fiind faptul că în aceste zile, Curtea de Conturi Hunedoara face un control amănunţit la primărie şi serviciile din subordinea acesteia.

One thought on “Schimbãri de manageri la Haţeg

  • 16 septembrie 2012 la 13:05
    Permalink

    Era si cazul sa schimbati , hotii , impostorii, fara scoala , fara diploma, tupeisti , hoti versati , scoliti la scoala de hoti a lui Timis. Poate-i angajati pe posturile de mari manageri pe la stat pe undeva ca merita din plin.Astia trebuie sa conduca soarta orasului. Sau a judetului, de ce nu?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare