Primarul din Şoimuş, preşedinte interimar al PRM Hunedoara

După ce Costel Avram, liderul PRM Hunedoara, a fost dat afară din partid, Vadim Tudor l-a numit interimar la şefia organizaţiei judeţene pe Mihai Irimie (foto), primarul comunei Şoimuş.
„Voi conduce organizaţia judeţeană Hunedoara a PRM până la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Vadim Tudor m-a rugat să preiau preşedinţia PRM pe judeţ şi am acceptat. Vreau să fac treabă. La alegerile generale, sper să obţinem un scor de 15 la sută. Vom avea candidaţi în toate colegiile din judeţ, atât pentru deputaţi, cât şi pentru senatori. În primul rând, vom creşte numărul de membri ai organizaţiei”, a declarat Irimie pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.
Costel Avram a fost dat afară din PRM de către Vadim Tudor, după ce acesta a aflat că fostul lider al PRM Hunedoara nu a candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean, neanunţând conducerea centrală. Vadim Tudor a declarat la Şoimuş, pe 8 septembrie, că Avram este exclus din partid, deoarece a încălcat Statutul PRM. (S. Popa)

One thought on “Primarul din Şoimuş, preşedinte interimar al PRM Hunedoara

  • 13 septembrie 2012 la 7:49
    Permalink

    Este vorba de PRM care se refera la Costel Avram citez ”Este de la sine înţeles că un partid curat şi justiţiar, ca PRM, nu putea tolera un asemenea comportament abject. Totul are o limită, chiar şi în ticăloşie”. NU stiu de ce preseaza numai pe Costel Avram il acuza cand se stie ,dar nu vrea sa se stie ca presupusul interimar al sau Mihai Irimie primarul comunei Soimus Pdl-ist convins s-a infiltrat in randurile PRM-istlor ,pentru ca altfel nu avea castig in alegeri este bine vazut de tribunul disperat .Se stie de tota lumea ca a furat si a cumparat voturile cetatenilor , dar e curat si justitiar. Costele ai primit in oaste pe cine nu te-a meritat si te-a eliminat. Citez din aceasi sursa a PRM-istilor,, Încă o dată, se adevereşte cît de proastă e calitatea oamenilor în politica noastră fanariotă” PRM a ajuns vantul PDL-istlor cel putin in judetul hunedoara ajutat de CVT. Domnule succes , dar vei primi atatia bani ca sa cumperi tot judetul

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare