Scandalagiii din Hunedoara, arestaţi preventiv

7 mai 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

Maximilian Gânju

Cei trei indivizi din Hunedoara puşi pe război cu poliţiştii au ajuns după gratii, luni seara, şi nu au contestat decizia judecătorului de drepturi şi libertăţi.

Acuzaţii de ultraj din municipiul Hunedoara au la dispoziţie 48 de ore de la pronunţarea sentinţei Judecătoriei Hunedoara, să ceară anularea mandatelor de arestare. Până ieri nu făcuseră acest lucru, însă au solicitat judecătorului să fie plasaţi în arest la domiciliu sau control judiciar pe parcursul cercetărilor. Cei trei indivizi, tatăl şi cei doi fii ai lui, au ajuns după gratii pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj. Mihail Kalanyos, Arpad Kalanyos şi Robert Kalanyos sunt acuzaţi că au provocat un scandal monstru într-un cartier al municipiului Hunedoara. Cei trei s-au pus pe petrecut între blocuri, iar un locatar, deranjat de muzica dată prea tare, a sunat la 112. Un echipaj format din patru poliţişti şi un jandarm a ajuns la faţa locului. Procurorii spun că unul dintre suspecţi s-a înarmat cu un topor şi i-a ameninţat cu moartea pe oamenii legii, iar altul a luat o bâtă şi a lovit un poliţist. Cei trei agresori, aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, sunt cercetaţi penal pentru ultraj.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Accident minier grav la Lupeni

Un electrician de la Mina Lupeni a fost ars pe faţă, mâini şi a suferit leziuni la nivelul ochilor în...

Bătrână din Şoimuş violată, bătută şi tâlhărită de un recidivist

Momente groaznice pentru o femeie, în vârstă de 72 de ani, din comuna Şoimuş. Aceasta a fost bătută şi violată...

Simpozion internaţional la Muzeul Civilizaţiei Dacice şi Romane

În perioada 9-11 mai, la Muzeul Civilizaţiei Dacice şi Romane Deva se va desfăşura, cu sprijinul Consiliului Judeţean Hunedoara, cea...

Închide