Scandal în Liga I de futsal! Informatica Timişoara a anulat unilateral derbiul cu United Galaţi!

Deşi trebuia să se dispute aseară, derbiul dintre Informatica Timişoara şi United Galaţi, din ultimă a etapă a turului Ligii I de futsal, nu s-a mai jucat. Timişorenii au anulat unilateral partida, motivând că au opt jucători afectaţi de o toxiinfecţie alimentară.

„Am cerut reprogramarea, comisiile vor hotărî!”
Dubios este faptul că trupa bănăţeană a decis să anuleze acest joc în ultima clipă, deşi gruparea United Galaţi era deja în drum spre Timişoara, vicecampioana urmând să joace joi şi restanţa cu Muncitorul Reşiţa. „Am probleme cu opt fotbalişti, au toxiinfecţie alimentară, acuză o stare de vomă. Nu ştiu ce au mâncat ieri şi aseară, au avut de suferit. Doar doi au scăpat, portarii Teddy (Lungu, n.r. fiul său) şi Voin, primul a fost în Slovenia, cu echipa naţională U17, şi al doilea acasă. Eu nu am fost aici. E un virus, am mai auzit la multă lume din oraş. Nu ştiu ce au făcut, unde au mâncat. Am cerut reprogramarea, acum vedem ce hotărăşte comisia, noi am făcut demersurile. Au fost la medic, le-a prescris tratament. Galaţiul e deja aici din ce am înţeles. Ce să fac? Dacă era partidă în deplasare, mi-ar plăcea să amân un meci, dar dacă e acasă, e clar că am o problemă. E chiar un caz de forţă majoră. Eu voiam să joc, eram pe val, am făcut egal cu Deva. Dacă şi antrenorul – jucător Lupu e afectat?!” a declarat finanţatorul echipei timişorene, Gabriel Lungu, pentru pressalert.ro.

„E o competiţie serioasă sau o glumă?”
Decizia anulării meciului a stârnit reacţii din partea adversarilor Informaticii, unele surse afirmând că alb-violeţii au dorit amânarea partidei din cauză că nu i-ar fi putut folosi pe internaţionalii Savio şi Felipe. Antrenorul celor de la Autobergamo Deva, Marcos Angulo, consideră că amânarea partidei nu e normală dar aşteaptă decizia comisiei de disciplină din Federaţia Română de Fotbal. „Federaţia Română de Fotbal are puterea de decizie în acest caz şi trebuie să decidă dacă Liga I de futsal este o competiţie serioasă sau o glumă. Trebuie să ia decizia miercuri (n.r azi) şi până atunci nu vom şti nimic”, a spus tehnicianul spaniol. Comisia de Disciplină va judeca acest caz în cursul zilei de azi, urmând să dea o decizie care ar putea fi reprogramarea partidei sau victoria Galaţiului la „masa verde”. (Ovidiu Mănăstire)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
A „plouat” cu goluri în Liga a V-a

A 10-a rundă din cel mai mic eşalon fotbalistic al judeţului a fost una în care golurile „au curs gârlă”....

Anunturi Finante 8.11.2017

Comunicat de presă

Pro România Hunedoara îl felicită pe domnul Florin Oancea, noul primar ales al municipiului Deva, îi urează succes în acest

Închide