A „plouat” cu goluri în Liga a V-a

A 10-a rundă din cel mai mic eşalon fotbalistic al judeţului a fost una în care golurile „au curs gârlă”. În patru din cele şase partide jucate s-au marcat nu mai puţin de 32 de reuşite iar în celelalte două, doar trei. Zarandul Crişcior a ratat şansa de a deveni lider, remizând pe teren propriu, în derbiul local cu Ponorul Vaţa.

AS Sântămăria Orlea a stins „lanterna roşie”
Cum liderul Măgura Pui a stat, Zarandul Crişcior putea trece pe prima poziţie dacă o învingea pe Ponorul Vaţa. Ambiţia oaspeţilor a fost mai mare decât dorinţa gazdelor şi derbiul local al „moţilor” s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. De trupa din Crişcior s-a apropiat la un punct AS Sântămăria Orlea, care a făcut scorul etapei, 10-0 cu „lanterna roşie”, Santos Boz. Pentru trupa lui Silviu Oneasă, şase dintre reuşite au fost opera căpitanului Marian Tomoni. Tot la scor s-a impus şi Unirea General Berthelot, care a dispus în deplasare cu 7-1 de Sargeţia Bretea Română.

Ilia a „spulberat” Dobra în derbiul orgoliilor
Agrocompany Băcia este una din revelaţiile acestui sezon, trupa lui Paul Moldovan învingând pe Foresta Lunca şi a obţinut al cincilea succes al sezonului cu care a urcat pe locul 6. În schimb, CS Comunal Ilia a câştigat clar derbiul orgoliilor jucat contra Victoriei Dobra, scor 5-0. Surpriza rundei s-a produs la Ghelari, unde CS a dispus la limită de Metalul Crişcior, o echipă cotată cu şanse chiar la primul loc.
Liga a V-a, etapa a X-a
Zarandul Crişcior – Ponorul Vaţa 1-1
AS Sântămăria Orlea – Santos Boz 10-0
Sargeţia Bretea Română – Unirea General Berthelot 1-7
CS Ghelari – Metalul Crişcior 1-0
Agrocompany Băcia – Foresta Lunca 6-3
CS Comunal Ilia – Victoria Dobra 5-0
Măgura Pui a stat
(Ovidiu Mănăstire)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Anunturi Finante 8.11.2017

Comunicat de presă

Pro România Hunedoara îl felicită pe domnul Florin Oancea, noul primar ales al municipiului Deva, îi urează succes în acest

CEH are pierderi de peste 88 de milioane în primul semestru

Complexul Energetic Hunedoara a avut pierderi de 88,66 milioane lei în primul semestru al acestui an, în scădere faţă de...

Închide