Scandal cu împuşcături, la Vulcan

Doi bărbaţi s-au războit în scara unui bloc de locuinţe din municipiul Vulcan, iar unul dintre ei a ajuns la spital, după ce a fost îm­puşcat cu un pistol de către celălalt. La câ­teva ore de la incident, cei doi s-au reclamat reciproc la poliţie.
”Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din municipiul Vulcan, s-a deplasat la sediul Po­liţiei Municipiului Vulcan pentru a reclama faptul că, în noaptea de 08/09.02.ac, a avut un conflict cu un vecin în vârstă de 30 de ani, din Vulcan, care ar fi lovit cu un topor în uşa acestuia. Bărbatul a mai declarat că marţi, 09 februarie, în momentul în care a revenit la domiciliu, a fost aşteptat în casa scării de bărbatul de 30 de ani, care avea asupra sa o bâtă de baseball şi îi adresa ameninţări. La rândul său, bărbatul de 30 de ani a sesizat Poliţia Municipiului Vulcan că în timp ce se afla în casa scării, în urma unui conflict spontan cu un vecin, acesta a scos un pistol şi a tras asupra lui trei focuri”, a informat IPJ Hunedoara.
Individul de 35 de ani care a folosit pistolul, cu bile metalice, este cercetat penal pentru comiterea infracţiunilor de loviri sau alte violenţe, ameninţare, nerespectarea regi­mu­lui armelor şi muniţiilor şi distrugere. Toto­dată, pistolul a fost a fost ridicat de anche­tatori, în vederea expertizării. Şi tânărul de 30 de ani este cercetat penal de către po­liţişti. Acesta a ajuns în stare de conştienţă la Spitalul din Vulcan, unde a primit îngrijiri me­dicale, iar apoi a plecat acasă refuzând să fie internat. Acesta a fost împuşcat în zona abdominală, în picior şi spate, însă rănile sunt superficiale şi nu-i pun viaţa în pericol. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare