Când vom renunţa la purtarea măştii?

10 februarie 2021 | 2 Comentarii | Publicat in: Actualitate, Flash

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a adoptat, ieri, o hotărâre de prelungire a stării de alertă cu alte 30 de zile.
Astfel, se propune pre­lungirea stării de alertă pe întreg teritoriul na­ţional, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 12.02.2021. Prelungirea stării de alertă trebuie decisă printr-o Hotărâre de Guvern. Dacă va fi aprobată, aceasta ar fi a 10-a lună de stare de alertă pentru români. Reamintim că România a intrat în stare de urgenţă, în 16 martie 2020, iar din 15 mai 2020 suntem tot într-o stare de alertă. În aceste condiţii, nu se ştie când vom putea renunţa la purtarea mă­tilor de protecţie. (A. Năstase)

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. C spune:

    Sigur ca se stie cand vom renunta, cand milioanele de masti neconforme achizionate de onor Arahat vor fi consumate!

  2. un Român spune:

    În starea de urgență masca nu era obligatorie pe stradă. Imbecilii și spălații pe creier #rezist nu reacționează decât pentru a combate pe cei care spun cât de aberante sunt unele prevederi din aceste hotărâri. Nimeni nu spune nimic despre nocivitatea purtării măștii în aer liber. Siktir!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Scandal cu împuşcături, la Vulcan

Doi bărbaţi s-au războit în scara unui bloc de locuinţe din municipiul Vulcan, iar unul dintre ei a ajuns la...

Poliţiştii i-au reţinut autoturismul

Poliţiştii rutieri au descoperit în urma unui control în trafic un tânăr care nu avea permis de conducere, iar auto­tu­rismul...

Bărbatul care şi-a abuzat sexual fiica cere să fie pus în libertate

Bărbatul din Burjuc a fost găsit vinovat de agresiune sexuală şi condamnat la 3 ani şi ju­mătate de închisoare. Victimă...

Închide