EvenimentFlash

Sătenii din Balomir sunt îngroziţi şi se tem pentru viaţa lor. Surorile ucise, călcate de hoţi în trecut

03 crima foto daniel gutaOana Mihnea

Dubla crimă descoperită miercuri în localitatea Balomir din comuna Sântămăria Orlea rămâne deocamdată învăluită în mister. Sătenii de acolo sunt speriaţi şi susţin că le e frică, atâta timp cât ucigaşul se plimbă liber. Autorităţile îl caută pe cel care le-a adus sfârşitul celor două pensionare cu handicap, chiar în propria lor casă.

Cadavrele femeilor găsite pe podeaua din locuinţă au fost preluate de medicii legişti pentru efectuarea autopsiei. Rezultatul arată că Lingurar Augustina de 69 de ani şi Elena de 72 de ani au fost ucise cu bestialitate. „Ambele cadavre prezintă traumatisme cranio-cerebrale, cu leziuni ale creierului. Au fost lovite cu un obiect dur. Există şi alte leziuni pe suprafaţa corpului, vânătăi şi fracturi, însă cauzatoare de moarte au fost cele de la nivelul capului. Nu există elemente care să confirme consumul unui act sexual“, a declarat medicul legist Dan Mărculescu, şeful Serviciului Judeţean de Medicină Legală Hunedoara. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara se ocupă de acest caz extrem de crud, având în vedere că au fost ucise două bătrâne care nu s-au putut apăra, fiind handicapate.
Se pare că surorile omorâte au mai fost victimele unor hoţi. Apropiaţii spun că anul trecut au intrat peste ele în casă de două ori şi au fost depuse sesizări la poliţie după ambele tentative. Mai mult, aceştia cred că motivul crimei a fost legat de bani. Cele două aveau pensii şi primeau indemnizaţii de handicap şi erau vulnerabile din cauza stării lor de sănătate.
Elena şi Augustina au fost descoperite fără viaţă miercuri de un vecin, care a găsit uşa de la intrarea în casă spartă. Femeile zăceau într-o baltă de sânge iar una dintre ele era pe jumătate dezbrăcată. A fost prea târziu pentru acordarea vreunui ajutor, deoarece acestea decedaseră cu câteva ore în urmă, cel mai probabil pe timpul nopţii. Întreaga comunitate este îngrozită şi oamenii speră că ucigaşul va fi prins în scurt timp.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura