Eveniment

Percheziţii în Deva pentru evaziune fiscală

03 perchezitiiOana Mihnea

Ieri dimineaţă, poliţişti din Capitală, coordonaţi de procurori, au efectuat 67 de percheziţii în Bucureşti şi în judeţele Ilfov, Giurgiu, Constanţa, Brăila şi Hunedoara la persoane bănuite de evaziune fiscală, spălare de bani şi cesiuni fictive.

În judeţul nostru, au fost efectuate două percheziţii. Oamenii legii au descins la domiciliile a doi bărbaţi, unul având calitatea de suspect şi celălalt de martor. Din cercetări a reieşit că toţi cei vizaţi de anchetă, inclusiv cei doi hunedoreni, sunt membrii unui grup specializat în infracţiuni economice şi au desfăşurat activităţi în domeniul construcţiilor, protecţiei şi pazei dar şi a comerţului cu materiale textile. În total, prin rularea banilor de la o firmă la alta cu scopul de a li se pierde urma şi sustragerea de la plata obligaţiilor fiscale, au reuşit să prejudicieze statul cu 31.800.000 de lei. În urma percheziţiilor, poliţiştii au pus în executare 41 de mandate de aducere pe numele celor implicaţi, între aceştia numărându-se şi cei doi hunedoreni, care au ajuns ieri la sedul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din Sectorul 4 al capitalei, pentru a fi audiaţi.

2 comentarii la „Percheziţii în Deva pentru evaziune fiscală

  • Pai si la evazionistu si braconieru de Goga Dan Iosif n-ati facut perchezitii? Nu va dat voie nasul lui, Molot? Pacat ca gasea-ti ,,ceva,,.

  • Si la Luca Ovidiu zis bozgoru nu ajungeți. Sau nici măcar nu ați auzit de el ?asa de bine va plătește polițiști corupți ?milioanele de euro in 2-3 ani se fac muncind ???pisamas pe polițiști hunedoreni corupți !

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura