Şase noi grădiniţe vor fi construite în judeţ

8 aprilie 2019 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

Şase grădiniţe noi vor fi construite în judeţul nostru. Este vorba de unităţi la Aninoasa, Vulcan, Orăştie, Lupeni, Geoagiu şi Hărău.
Potrivit inspectorului şcolar general al judeţului, prof. dr. Maria Ştefănie (foto), pentru acestea au fost emise deja ordinele de începere a lucrărilor. Lucrările vor fi executate de două firme, Acomin SA şi Orizont Sighetu Marmaţiei. Valoarea investiţiilor este de 6.765.193 de lei, iar termenul de execuţie este de 12 luni. „Una din priorităţile permanente ale Ministerului Educaţiei Naţionale este modernizarea bazei materiale şi a infrastructurii şcolare. În acest sens, prin Unitatea de Management al Proiectelor pentru Modernizarea Reţelei Şcolare şi Universitare se derulează activitatea de construire de grădiniţe în cadrul proiectului privind reforma educaţiei timpurii”, a declarat Maria Ştefănie. (A.Năstase)

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. iovu spune:

    Este in regula, dar va rog sa reveniti , peste un an, cu un bilant al realizarilor !

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Liderul judeţean al PPU, Petru Mărginean, iese la atac: “Există un grup local care vrea să pună mâna pe Deva, pe judeţ, pe România!”

Liderul filialei judeţene a Partidului Puterii Umaniste (social-liberal), Petru Mărginean (foto), a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că Primăria...

Bulina neagră, 9.04.2019

Ioan Petru Demean, tânăr din comuna Băiţa Pentru că a violat în mod brutal o fetiţă în vârstă de opt...

Managerul Bibliotecii Judeţene, Sebastian Bara, a spus adio PNL!

Şoc în PNL! După 10 ani de activitate în Partidul Naţional Liberal, Sebastian Bara (foto), managerul Bibliotecii Judeţene, a demisionat...

Închide