Sărbătorirea Unirii Principatelor Române în Deva

22 ianuarie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Ultima Ora


Adriana Clej

Primăria Municipiului Deva şi Centrul Cultural ”Drăgan Muntean” îi invită pe locuitorii municipiului mâine, 24 ianuarie, de la ora 10.45, în Piaţa Victoriei, unde se vor desfăşura manifestările dedicate împlinirii a 159 de ani de la Unirea Principatelor Române, un eveniment istoric care a marcat parcursul naţiunii noastre.
Manifestările vor debuta cu muzica patriotică, urmată de o slujbă de binecuvântare. Aceasta va fi urmată de evocarea istorică a evenimentului şi rostirea alocuţiunilor referitoare la semnificaţia Micii Uniri de către primarul Municipiului Deva, preşedintele Consiliului Judeţean şi Prefectul de Hunedoara.
La încheierea alocuţiunilor, participanţii sunt invitaţi să se încingă în Hora Unirii. Manifestările vor continua cu un spectacol folcloric, susţinut de Ansamblul folcloric ”Românaşul” al Liceului de Arte ”Sigismund Toduţă” Deva, de Ana Almăşana-Ciontea şi grupul ”Florile Dorului” şi de Ansamblul folcloric ”Făeragul” din Certeju de Sus.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
În sfârşit, clădirea nouă a spitalului judeţean a fost ocupată

Spitalul de Urgenţă Deva, partea veche, a intrat în procesul de reabilitare, în sfârşit. Clădirea nouă a unităţii medicale, finalizată...

Fondul de salarii la Consiliul Judeţean, dublu faţă de anul trecut

În prezent, e bine să fii angajat la stat şi nu la privat, asta e clar. Pentru că salariile la...

Deocamdată, un singur candidat pentru şefia PNL Deva

Alegerile la organizaţia municipală Deva a PNL se anunţă interesante. Organizaţia a avut, în câţiva ani, mai mulţi lideri, interimari...

Închide