În sfârşit, clădirea nouă a spitalului judeţean a fost ocupată

22 ianuarie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Sorina Popa

Spitalul de Urgenţă Deva, partea veche, a intrat în procesul de reabilitare, în sfârşit. Clădirea nouă a unităţii medicale, finalizată deja, a început să fie ocupată, după mai multe tărăgănări, pentru a face loc constructorului să demareze lucrarea în partea veche.
Potrivit managerului Spitalului Judeţean Deva, Adina Pera-Ştefănie, în clădirea nou-nouţă şi foarte bine realizată şi dotată cu tot ce trebuie, au fost mutate Secţiile Urologie, ORL, Oftalmologie, Ortopedie. La Policlinica veche din Dacia, care a fost şi ea reabilitată, s-au mutat înapoi Secţiile Dermatologie şi Psihiatrie. Ca atare, constructorul poate să-şi facă treaba şi să termine proiectul început în urmă cu câţiva ani şi care se ridică la 100.000.000 de lei. Adina Pera Ştefănie susţine că în doi ani vor fi finalizate lucrările de reabilitare a clădirii vechi a spitalului. După asta, Secţia de Pediatrie, cu care sunt atâtea probleme, din cauza condiţiilor execrabile în care stau micuţii pacienţi aici, va fi mutată în clădirea renovată.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fondul de salarii la Consiliul Judeţean, dublu faţă de anul trecut

În prezent, e bine să fii angajat la stat şi nu la privat, asta e clar. Pentru că salariile la...

Deocamdată, un singur candidat pentru şefia PNL Deva

Alegerile la organizaţia municipală Deva a PNL se anunţă interesante. Organizaţia a avut, în câţiva ani, mai mulţi lideri, interimari...

„Bilanţ negru al Guvernelor PSD-iste în anul 2017 pentru Valea Jiului”

Comunicat de presă al senatorului PNL Carmen Hărău

Închide