Şapte răniţi în urma unei intrări pe contrasens

7 iulie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Vinovat de tragedie este un vitezoman din Turceni-Gorj. Şoferul de 23 de ani a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal de un autoturism care circula regulamentar.

Accidentul rutier a avut loc pe DN 66, în afara localităţii Bretea Streiului, iar poliţiştii au stabilit că şoferul din Turceni, judeţul Gorj, mergea spre Deva, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani din localitatea Oţelu Roşu, judeţul Caraş Severin.
”În urma accidentului, a rezultat rănirea celor doi conducători auto şi a cinci pasageri din cele două autoturisme. (…) Toate victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. (…) În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă”, a precizat Carla Strujan, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. Unul dintre cei şapte răniţi în urma incidentului a fost găsit de echipele de salvatori inconştient. Potrivit medicului Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara, răniţii au suferit traumatisme la cap, la bazin, torace şi au fost duşi la UPU Deva cu patru salvări ale SAJ şi două ale SMURD. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Amendaţi pentru off road pe pajiştea alpină

„Temerarii” sunt doi tineri din Lupeni, care şi-au testat maşinile off-road pe un drum forestier. N-au fost mulţumiţi de rezultate...

Maratonul de la Paris, amânat din nou

Cea de-a 44-a ediţie a maratonului de la Paris, care trebuia iniţial să se dispute pe 5 aprilie, dar a...

Deva intră în circuitul Campionatului Naţional de Super Rally!

La sediul Primăriei municipiului Deva, a avut loc o întâlnire între primarul Florin Oancea şi fostul campion mondial la box...

Închide