N-a reuşit să-i înşele pe poliţişti

7 iulie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Şi-a pus consoarta în locul său la volan şi a crezut că va scăpa de dosar penal. Individul a mizat pe faptul că va fi cuvântul lui şi al soţiei împotriva cuvântului echipajului de poliţie rutieră, numai că lucrurile n-au ieşit cum a sperat el.

Este vorba de un individ prins în trafic pe DJ 687 D, pe direcţia de mers Topliţa spre Teliucu-Inferior, care conducea o autoutilitară în care avea lemn de foc. Poliţiştii i-au făcut semn să oprească pentru control, iar bărbatul a încetinit, s-a dat jos de la volan, a deschis portiera din stânga spate, a intrat în maşină iar în locul său şi-a pus consoarta. ”În urma verificării în bazele de date ale poliţiei, s-a constatat faptul că, conducătorul autoutilitarei are dreptul de a conduce suspendat. Totodată, în urma controlului efectuat s-a procedat la confiscarea unui volum de 0,30 mc lemn foc fag. În cauză s-a întocmit dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, a declarat Carla Strujan din cadrul IPJ Hunedoara. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Şapte răniţi în urma unei intrări pe contrasens

Vinovat de tragedie este un vitezoman din Turceni-Gorj. Şoferul de 23 de ani a intrat pe contrasens şi s-a izbit...

Amendaţi pentru off road pe pajiştea alpină

„Temerarii” sunt doi tineri din Lupeni, care şi-au testat maşinile off-road pe un drum forestier. N-au fost mulţumiţi de rezultate...

Maratonul de la Paris, amânat din nou

Cea de-a 44-a ediţie a maratonului de la Paris, care trebuia iniţial să se dispute pe 5 aprilie, dar a...

Închide