Amendaţi pentru off road pe pajiştea alpină

7 iulie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

„Temerarii” sunt doi tineri din Lupeni, care şi-au testat maşinile off-road pe un drum forestier. N-au fost mulţumiţi de rezultate şi au răscolit şi o pajişte alpină. Cei doi au fost prinşi şi amendaţi de jandarmii montani.

Cei doi tineri sunt din municipiul Lupeni şi au fost descoperiţi de jandarmii montani în timpul executării unei misiuni de verificare la graniţa dintre localităţile Runcu şi Lupeni. “Jandarmii montani din Runcu au sancţionat contravenţional cele două persoane cu amendă în valoare de 1.000 lei, fiecare, pentru faptul că au circulat cu autoturismele de teren în scop de agrement pe pajiştea alpină a localităţii Runcu, pentru testarea autoturismelor off road”, a precizat IJJ Gorj.
Circulaţia pe pajişti cu orice alte mijloace de transport, inclusiv cu atelaje, altele decât cele folosite pentru activităţi agricole de către cel care utilizează pajiştea, cu excepţia circulaţiei cu orice mijloace de transport în situaţii de urgenţă generate de calamităţi, accidente de orice natură, precum şi cu autovehicule, motociclete şi ATV-uri sau mopede în vederea organizării de activităţi sportive, de recreere şi turism, cu acordul deţinătorului sau al utilizatorului, în condiţiile legii se sancţionează cu amendă. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Maratonul de la Paris, amânat din nou

Cea de-a 44-a ediţie a maratonului de la Paris, care trebuia iniţial să se dispute pe 5 aprilie, dar a...

Deva intră în circuitul Campionatului Naţional de Super Rally!

La sediul Primăriei municipiului Deva, a avut loc o întâlnire între primarul Florin Oancea şi fostul campion mondial la box...

CSS Hunedoara a reluat activitatea după pandemie

Aşteptată cu mult interes, decizia de reluare a activităţii în secţiile cluburilor sportive şi la nivelul liceelor cu program sportiv...

Închide