Sancţiuni acordate de Asociaţia Judeţeană de Fotbal

7 mai 2018 | 1 Comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Comisia de Disciplină din cadrul AJF Hunedoara a comunicat măsurile pe care le-a luat în ceea ce priveşte comportamentul unor formaţii, dar şi al jucătorilor nedisciplinaţi.

În urma hotărârii Comisiei de Apel de rejudecare a cazului, Comisia de Disciplină a luat o decizie în ceea ce priveşte meciul dintre AS Santos Boz şi AS Foresta Lunca, din liga a cincea. Jocul s-a omologat cu scorul de 3 – 0 în favoarea echipei AS Foresta Lunca, iar echipa AS Santos Boz a fost sancţionată cu scăderea a 6 puncte din clasament şi cu interzicerea dreptului de a efectua transferări de jucători pentru proxima perioadă de transferări.
La partida din Liga a V-a dintre AS Santos Boz şi AS Foresta Lunca, jucătorii gazdă au folosit un jucător fals. Pe foaie era trecut un nume, iar pe teren era un alt jucător, care imediat după meci a plecat de la stadion. „Am contestat echipa Santos Boz pentru substituire de jucător. La meci a venit un jucător care a folosit numele unui alt jucător. Practic, pe teren a jucat altcineva în locul lui. Acel cineva era un jucător cu numărul 15. Trebuia să fie identificat, dar el a dispărut subit. Cred că echipa a făcut-o intenţionat. S-a decis pierderea jocului cu 3-0 şi o amendă, dar trebuie văzut cum de s-a întâmplat aşa ceva. Dacă, Doamne, fereşte, aşa-zisul jucător ar fi păţit ceva pe teren, am fi dat cu toţii cu subsemnatul. Este un mare risc să foloseşti pe teren pe cineva care nu are viza medicală. Este contrar tuturor regulilor. Pe această cale trag un semnal de alarmă ca echipele să nu mai apeleze la astfel de trucuri”, a declarat observatorul Petru Spărios.
De asemenea, comisia a amânat judecarea meciului dintre AS Gloria Proinstal Geoagiu şi ACS Victoria Călan din Liga IV –a , seniori (întrerupt deoarece persoane necunoscute au intrat pe teren), pentru data de 10.05.2018, când se citează delegaţii celor două echipe, arbitri şi observatorul jocului
Jocul dintre ACS Hercules Lupeni şi CS Hunedoara (Liga a IV-a, juniori) din 28.04.2018 a fost omologat cu scorul de 7-0 în favoarea echipei CS Hunedoara, iar jucătorul Kora Muntean Ovidiu, de la CS Comunal Ilia, a primit şase meciuri suspendare şi 75 lei penalitate sportivă pentru scuiparea unui adversar.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. un jucator oarecare spune:

    D-lor de la AJF oare cat il mai tineti pe impostorul ala de corneanu in campionat? este un papagal care la fiecare meci joaca cu cate 3-4 jucatori pe fals. deja il stie tot judetul, ha ha ha.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Aeromodeliştii hunedoreni s-au evidenţiat din nou

La finele săptămânii trecute s-a desfăşurat în localitatea Chişineu Criş, din judeţul Arad, a 39-a ediţie a Concursului Internaţional Interdisciplinar...

Autobergamo, meci decisiv la Timişoara

Sala Olimpia din Timişoara va fi gazda ultimei etape din play-off-ul Ligii I de fotbal în sală. Autobergamo Deva va...

Rugby: Ştiinţa Petroşani joacă doar în play-out

Ştiinţa Petroşani a mai înregistrat o înfrângere pe teren propriu, cu scorul de 42 la 24 în faţa echipei Gloria...

Închide