Aeromodeliştii hunedoreni s-au evidenţiat din nou

7 mai 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

La finele săptămânii trecute s-a desfăşurat în localitatea Chişineu Criş, din judeţul Arad, a 39-a ediţie a Concursului Internaţional Interdisciplinar Cupa Crisius.

La această competiţie au participat peste 10.00 de elevi, din cinci ţări – România, Serbia, Ungaria, Republica Moldova şi Ucraina – la 13 discipline sportive şi tehnice.
Judeţul Hunedoara a fost reprezentat de echipele de aeromodele de la Palatul Copiilor Deva-Filiala Brad, Clubul Copiilor Hunedoara şi Centrul de Plasament Brad şi echipa de karate de la Palatul Copiilor Deva.
Echipajul de aeromodele de la PC Deva-filiala Brad a confirmat din nou ocupând locul I pe echipe, loc ocupat în 37 de ediţii la secţiunea Aeromodele, pe locul II clasându-se echipajul de la CC Hunedoara, iar pe locul III Palatul Copiilor Arad la egalitate cu Centrul de Plasament Brad. Competiţia s-a desfăşurat la cinci probe; zmeie durata, planor A1, planor F2, motoplanor RC electric şi motoplanor RC termic.
Întrecerea a fost dominată de aeromodeliştii brădeni formaţi şi antrenaţi de Adrian Macsim, de la Palatul Copiilor Deva-filiala Brad, iar echipajul de la Clubul Copiilor Hunedoara este pregătit de Doinel Şerban.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Autobergamo, meci decisiv la Timişoara

Sala Olimpia din Timişoara va fi gazda ultimei etape din play-off-ul Ligii I de fotbal în sală. Autobergamo Deva va...

Rugby: Ştiinţa Petroşani joacă doar în play-out

Ştiinţa Petroşani a mai înregistrat o înfrângere pe teren propriu, cu scorul de 42 la 24 în faţa echipei Gloria...

Florentina Marincu a făcut baremul pentru Campionatele Europene

Revenită de puţin timp la sportul care a consacrat-o, atleta Florentina Marincu, legitimată la CNS Cetate Deva şi pregătită de...

Închide